Sztárok

Jamie Lee Curtis a legszexibb vetkõzõ

Nem csak Arnold Schwarzeneggernek tetszett felesége produkciója a Két tûz között címû filmben. Nemrégiben Jamie Lee Curtist választották a minden idõk legszexibb filmes sztriptízét lejtõk elsõ helyére.

Soha nem lehet tudni, melyik jelenet hogyan hat a filmnézőkre. Néha az a legütősebb, amikor nem is látszik a lényeg, máskor pedig hiába mutatnak meg mindent, semmilyen hatása sincs a közönségre. Ez látszik például annak a felmérésnek az eredményén, amelynek során azt kérdezték a szavazóktól, melyik volt a filmtörténelem legszexisebb sztriptíze.







A voksolók szerint Jamie Lee Curtis volt az abszolút befutó, pedig a színésznő már egyáltalán nem volt fiatal a Két tűz között című produkció forgatásán, ráadásul fehérneműben vonaglott a hálószobában, és nem mutatott meg többet magából. A színésznő november 22-én ünnepli 49. születésnapját, azonban még mindig nagyon csinosan néz ki, odafigyel az egészségére is.







Kim Basinger 9 és fél hétben bemutatott erotikus tánca is csak a második helyen végzett. A harmadik pozíciót Salma Hayek foglalja el, aki az Alkonyattól pirkadatig című filmben lejtett szexi táncot az asztalon. Hiába járt hónapokig konditerembe Demi Moore, és hiába vetkőzött le anyaszült meztelenre a Striptease című filmben, nem került dobogóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top