Sztárok

Varga Iza ismét Barátok közt

Varga Izabella újra barátok közt van. A színésznõ egy év szülési szabadság után már hetek óta forgat a csapattal, és tegnap este a Mátyás király térre is visszatért. Legutóbb akkor láthattuk a képernyõn, amikor Tóni temetésén jelent meg.

A Barátok közt Balogh Nóráját alakító színésznő idén februárban köszönt el a nézőktől és a barátok csapatától, kislánya, Sára születése miatt. Akkor a történet szerint a családi problémák miatt vidékre költözött. Közben fogadott fia, Tóni balesetének idején megjelent egy kis időre, de most a teljes visszatéréskor sok szempontból egy megváltozott Nórát láthatunk majd.







Rövid hajjal, teljesen megváltozott külsővel érkezik vissza ma este a Mátyás király térre a Barátok közt Balogh Nórája, aki bizonyára nagy hatással lesz majd Berényiék életére. A gyermekét egyedül nevelő ügyvédnő nemcsak külalakban változott meg, az elmúlt hónapok eseményei a lelkében is mély nyomot hagytak. Nóra karaktere a kilenc év alatt többször változott, most a gyermekét egyedül nevelő ügyvédnő nemcsak külalakban változott meg, hanem az elmúlt hónapok eseményei is meggyötörték. A kedves anyukás korszak véget ért, Nóra szigorú, megkeseredett asszony lett.







Varga Izabella színésznő első gyermekének, Annának a születésekor is kapott az akkori stúdióban egy kis babaszobát, ahol a forgatások szünetében együtt lehetett a gyermekével, akire – amikor a mama dolgozott – a színésznő testvére vigyázott. Ez most sincs másképp, csak most Izabella édesanyja vigyáz a kis Sárára, a kislány derűs, mosolygós kisbaba, a nagyi pedig kifejezetten élvezi a vele töltött időt. A színésznőnek rendkívül megnyugtató érzés, hogy munka közben is a közelében tudhatja kislányát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top