Sztárok

Provokatív jelmezben halloweeneztek a sztárok

Amerikában nagy hagyománya van a halloweennek. Még Teri Hatcher, Jamie Lee Curtis is kivetkõztek magukból, és beöltöztek. Extrém smink, haj és ruha. Minden megengedett volt!

Halloween alkalmából a hírességek is összeszedték minden képzelőerejüket, és a leglehetetlenebb jelmezekbe bújtak, vagy úgy elmaszkírozták magukat, hogy egy-egy szemfüles rendező azonnal főszerepet ajánlhatna nekik valamelyik horrorparódiában. Valószínűleg olykor még a sztárok számára is nagy fejtörést és derültséget okozott, hogy felismerjék egymást.

Hű, de ijesztő! Teri Hatcher, a Született feleségek sztárja, bár királynőnek öltözött, úgy néz ki, mint egy domina, aki egy horrorfilmből lépett elő! A korona és a benne lévő kártya érdekes párosítás, hogy a pasik elkerüljék Terit.







Mások arra használják az ünnepet, hogy a lehető legtöbbet mutassák magukból, valamilyen kihívó és provokatív ruciba bújva. A Halloween című sorozat sztárja, Jamie Lee Curtis is parádés jelmezt öltött fel. Igaz, a tűzpiros cilinder és a miniruha inkább tette szexivé viselőjét, mint ijesztővé.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top