Sztárok

Owen Wilson az exe felé kacsingat?

Néhány héttel ezelõtt Owen Wilson öngyilkossági kísérletével volt tele minden hollywoodi magazin. Szerencsére változtak a dolgok, a színész ismét jó színben van!

Talán mégis lesz belőlük álompár? A 39 éves Owen Wilson, akinek az élete egy hajszálon múlt augusztusi öngyilkossági kísérletekor, kezdi megtalálni régi önmagát. Úgy hírlik, a színész egyesek szerint Jessica Simpsonnal, mások szerint ismét korábbi kedvesével, Kate Hudsonnel randizik.






Owen és Kate igen sűrűn vált levelet e-mailben, és telefonon is folyton hívogatják egymást… Tavaly egyszer jártak már együtt, az Én, a nő és plusz egy fő című film forgatása után, ám akkor gyorsan vége szakadt a szerelemnek. Sokak szerint részben a szakításnak köszönhető, hogy a csalódott Wilson augusztus végén az öngyilkosságba menekült. Életét csupán bátyja hirtelen felbukkanása és gyors közbeavatkozása mentette meg, ő találta meg ugyanis az akkor már eszméletlen férfit.
Most azonban úgy tűnik, ismét nyit egymás felé a korábbi szerelmespár! Állítólag Kate kereste fel Owent, akinek, amint visszaérkezik Texasból, első útja a színésznőhöz vezetne. Egy bennfentes szerint Wilson már nagyon készül a találkozóra, láthatóan nagyon jól érzi magát. Azt is tudni véli, hogy a két sztár eldöntötte, nem szeretnék, ha most mindenki rájuk figyelne, ezért kerülni fogják a reflektorfényt. Sok sikert nekik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top