Sztárok

Meg Ryan boldog férj nélkül

Hollywood csillaga, Meg Ryan megtalálta boldogságát, noha egy férjet még mindig nem szeretne maga mellett tudni. A kislányos arcú színésznõ nem hagyott fel tervével: nem akar férjet a gyermekei mellé.

Meg többször hangoztatta, hogy tizenöt éves kisfiát, Jacket legszívesebben egy lány kis testvérrel ajándékozná meg. Nos, az adoptált kislányra, a kínai Daisy True-ra már egy éve Meg vigyáz, ám a férjhezmenetelről továbbra sem akar hallani. A színésznő tinédzser fiának az apja volt férje, Dennis Quaid, és Jack nagyon szeretett volna már valamikor egy testvért, ezért boldog volt, amikor a múlt évben megtudta, hogy anyja egy kínai árvát adoptálhat.







A romantikus vígjátékok sztárjának szerelmi élete évek óta romokban hever, miután Russell Crowe kedvéért elhagyta férjét, Dennis Quaidet. A mostanában kissé visszafogottabb életet élő Meg mára megtalálta lelki békéjét, és élvezi az egyedülállók életét, amit Daisy True tesz teljessé számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top