Sztárok

Meglesték a Szex és New York Kristin Davisét forgatás közben

Prímán érzi magát Kristin Davis és filmbeli férje, Evan Handler a Szex és New York filmforgatásán. A szendeséget feledve Kristin megtalálja a boldogságot a filmben.

Sokáig vártak a Szex és New York sorozat rajongói arra, hogy végre mozifilm legyen kedvenceik életéről és kalandjairól, és az idő elérkezett. Gőzerővel zajlik a népszerű sorozat filmadaptációjának forgatása. A Szex és New York szeretni valóan naiv Charlotte-ját alakító Kristin Davis most sem hazudtolja meg magát. A New York-i Bryant Parkban forgatott jelenetnél a színésznőnek, a férjét játszó Evan Handlernek és kislányuknak csak önmagukat kellett adniuk.





Kristin Davis 1998-ban, utolsóként csatlakozott a népszerű sorozat szókimondó szinglijeihez. Az ártatlan tekintetű színésznő azonban nem csak naivaszerepeket kap: a Melrose Place sorozatból például azért kellett kiemelni, mert annyira hitelesen alakította a gonosz csábító szerepét, hogy a nézők visszavonhatatlanul megutálták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top