Sztárok

A sztárok így csinálják

Vannak hírességek, akiknek nem fontos a házasság: Erdélyi Mónika gyereket vár kedvesétõl, mégsem sürgetik a frigyet, ahogyan Udvaros Dorottya is azt mondja, az esküvõ csak macera.

Keleti Andrea:
„Utcán még sosem csókolóztunk!”


Keleti Andrea és párja kapcsolatában minden úgy zajlott, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva: egy év ismerkedés után házasság, majd egymás után jöttek a gyerekek. „A férjemmel a hagyományos értékek tisztelői vagyunk, számunkra a házasságlevél nemcsak egy papír, hanem kettőnk összetartozásának a jelképe – meséli Andrea. – Számomra természetes volt, hogy megkérte a kezem, persze ifjú kora miatt, akkor még nem volt húszéves, azért voltak bennem fenntartások, félelmek. Zoli azonban rácáfolt minderre, hiszen nyolc éve együtt vagyunk, nagy egyetértésben neveljük a gyerekeket. Szeretjük, ha az intimitás csak a miénk marad, utcán még sosem csókolóztunk. Sokat jelentenek nekünk a családi hagyományok is. Mindez talán konzervatívnak tűnik a mai, talán túl szabadelvű világban, de mi így vagyunk nagyon boldogok.”







Keleti Andrea

Szekeres Nóra
19 évesen férjhez ment

Mindössze tizenkilenc éves volt Szekeres Nóra, amikor férjhez ment, s alig néhány hónap múlva megérkezett az életébe az anyaság is. A sikeres műsorvezető azt meséli, a szülei konzervatív értékeket vallanak, s csak akkor nyugodtak meg igazán, amikor Nóra és kedvese, Péter összeházasodtak. Azt mondja, amikor megtudta, hogy anyai örömök elé néz, mindez természetes volt számára, hiszen nincs fontosabb, mint az, hogy a gyerekek igazi családban nőjenek fel, hogy tisztában legyenek azokkal a hagyományos értékekkel, amiket Nóra is magával hozott otthonról. „A családom kicsit féltett, amikor belevágtam a párommal, Péterrel a családalapításba – mesélte Nóra. – Anyukám különösen aggódott: egy 35 éves férfi s az ő naiv, kicsi lánya. Igazán akkor nyugodtak meg a kedélyek, amikor kiderült, érkezik az unoka, s összeházasodunk.” Mindennek nyolc éve, és fiatalság ide vagy oda, Nórának bevált a házasság!







Szekeres Nóra


Sváby András
Házassága a biztos hátország

Nagyon fiatal volt még Sváby András, amikor feleségül vette kedvesét, Enikőt. Az ő kapcsolatuk is azt bizonyítja, jelentőséggel bír a házasságlevél, hiszen a napokban ünnepelték huszadik házassági évfordulójukat. Az ő esetükben sosem hallottunk nagy válságokról, hullámvölgyekről, nagy családi kirándulásokról, ünnepekről, apró közös örömökről annál inkább. „Nem a közvélemény számára akarok megfelelni, amikor azt mondom, hogy semmi nem olyan fontos számomra, mint a házasságom és a család” – hangsúlyozta nem is egyszer Sváby András, aki sosem bánta meg, hogy olyan fiatalon megnősült. Azt sem tagadja, az ő életében felesége, Enikő jelenti a biztos hátországot, nélküle elveszettnek érezné magát. „Nagyon szerencsés férfi vagyok, hogy egy olyan családban élhetek, amilyen a miénk” – mondja boldogan a népszerű tévés.







Sváby András és családja

Pachmann Péter
„Számomra a házasság magasztos dolog”

A Tények műsorvezetője, Pachmann Péter el sem tudná képzelni úgy az életét, hogy feleségével, Ambrus Marcsival ne legyenek házasok. Szerinte az életre szóló köteléket épp a házasságlevél különbözteti meg az „egyszerű együttéléstől”. „Az esküvőtől lesz sokkal magasztosabb, felsőbbrendű kapcsolat a nő és a férfi között – mondja Péter. – Az, hogy elvettem Marcsit, olyan pluszérzést adott, amit azelőtt nem ismertem. A teljes összetartozás érzését, azt, hogy mi most már bátran rábízhatjuk az életünket egymásra, és jöhet bármi, minket nem sodor szét az élet. Én ebben a meggyőződésben házasodtam.”







Pachmann Péter és felesége, Ambrus Marcsi


Udvaros Dorottya
„A házasság macerás dolog!”

Udvaros Dorottya azt vallja, a boldogsághoz nem kell papír. Noha mostanság egyedül él, korábbi kapcsolataiban szóba sem került a házasság, ő sosem vágyott arra, hogy feleségül vegyék, anélkül is teljes értékű társnak érezte magát. „Szerintem egyszerűen macerás dolog – vélekedik a színésznő. – Egy csomó elintéznivaló, amitől a lényeg valójában semmit nem változik. A kapcsolataimban szó sem volt házasságról. Két ember évek óta együtt van, szeretik egymást – ez az, ami igazán fontos, nem az, hogy erről hivatalos papírjuk is legyen.”







Udvaros Dorottya

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top