Sztárok

Tóth Vera: Hogy fog ezután bízni a férfiakban?

Tóth Vera igyekszik méltósággal viselni, hogy kedvese, Dobi megcsalta. Azonnal szakított a fiúval, ám nem ócsárolja õt, sõt, szép szavakkal búcsúzik tõle.







Kivirult a szerelemtől
A lelke mélyén azonban teljesen összetört a tapolcai énekesnő. Nem túlzás kijelenteni, Vera életében Dobi volt az első nagy szerelem. Sokáig maga sem hitte el, hogy végre talált egy igaz társat, hiszen azelőtt csak gúnyolták őt a férfiak a túlsúlya miatt, egyikük sem kezelte igazi nőként. „Soha nem volt senkim, nem volt komoly kapcsolatom, el voltam keseredve, hogy engem már senki nem fog szeretni” – kesergett akkoriban Vera, ám nem sokkal később fordult a sors kereke: feltűnt az életében Dobi.

Kivirult a szerelemtől

A szerelem végre önbizalmat adott az énekesnőnek. Az, hogy valaki elfogadja, sőt mi több, vonzó nőként tekint rá a pluszkilók ellenére is, az egekbe emelte Verát. Ismerősei szerint a szeme úgy csillogott, olyan ragyogó mosoly játszott mindig az arcán, hogy gyönyörű volt, nem számított, mennyit mutat a mérleg. „Művésznőnek becéz, és azt mondja, engem egyszerűen muszáj elkényeztetni” – áradozott akkoriban Vera, és teljesen belefeledkezett a kapcsolatukba. Az énekesnő barátai, ismerősei azonban nem voltak ennyire derűlátók. Sokan úgy vélték, Dobi az aranytorkú Tóth Vera hátán felkapaszkodva szeretné vinni valamire a zenei életben. Vera meg sem akarta hallgatni a Dobit ért vádaskodásokat, mindenkit letorkolt, aki ilyesmivel állt elő, mert teljesen biztos volt a szerelme érzéseiben. Akkor még nem sejthette, hogy végül hatalmas csalódással zárul majd kettejük kapcsolata.






Dobi furcsa dolgai

Korábban is voltak arra utaló jelek, hogy Dobi nem tökéletes párja Verának.

• Éjjel, amikor Vera már aludt, előfordult, hogy lelépett bulizni.
• Érdekesen bókolt az énekesnőnek, például: „Ha a lustaság növesztene, ülve nyalnád a holdvilágot.”
• Az utóbbi időben szekálta Verát a testsúlya miatt.
• Mindig az volt, amit ő akart: például csak meccset néztek a tévében.
• Szívesen utazgatott, szórakozott Vera nélkül. 
Két bizalmasát veszítette el

A tények: Dobi nemrégiben azt mondta Verának, Németországba utazik néhány napra, a lány pedig úgy döntött, ez idő alatt meglátogatja Tapolcán élő szüleit. Ehhez képest néhány nap múlva újságírók hívták az énekesnőt: egy járókelő a telefonjával megörökítette, amint Dobi Kandech Evelyne-nel félreérthetetlen helyzetben andalog egy Balaton-parti közértben. Vera azonnal visszatért a fővárosba, és szerelmét is hazahívta, hogy tisztázzák a félreértést, amiről időközben kiderülhetett, hogy mégsem félreértés, hiszen a páros két év után szakított. Különösen kellemetlen, hogy Evelyne és Vera a Megasztár óta nagyon jó barátnők. Az énekesnő valószínűleg nem feltételezte volna, hogy épp egzotikus szépségű barátnője lesz az, aki lecsapja a kezéről Dobit. Vera így nemcsak a vőlegényét veszítette el, hanem egyik legfőbb bizalmasában, Evelyne-ben is hatalmasat csalódott. Az énekesnő most nagyon szomorú, de igyekszik tartani magát, nehogy a depresszió legyőzze őt. Internetes naplójában Dobit és Evelyne-t is próbálja mentegetni, de szavaiból még így is süt a bánat. „A cikk megjelenése után egész nap együtt voltunk, és felnőtt emberek módjára próbáltuk megoldani a problémát, sikertelenül. De szerencsére Dobival szeretetben váltunk el.”








Egyre csak azon töpreng, vajon mi romolhatott el.
Iszonyú fájdalmat érez

Vera egyre csak azon töpreng, vajon mi romolhatott el. Szavaiból nem az tükröződik, hogy Dobit hibáztatná. „Túl sokat voltunk együtt, nem mindent toleráltunk a másikban, és miközben függtünk egymástól, nagyon sok lehetőség csak úgy elillant előttünk. Az együttélés sem ment úgy, ahogy szerettük volna. A közös munka sem használt, mert mindig hazahoztuk. De bárki bármit mond, olyan szerelem volt, ami nem sűrűn van az ember életében. Rossz, hogy már nem ébredünk egymás mellett reggel, hogy nem nézünk tévét összebújva, nem nevetünk nagyokat együtt. Iszonyú fájdalom van bennem. Érzékeny vagyok, de erős. Bízom abban, hogy az idő mindent megold, hogy ezentúl is megértésben és szeretetben találkozunk, és boldogan gondolunk vissza arra a sok szépre, amit együtt éltünk meg.”
Vera nem beszél a félrelépésről, mintha úgy érezné, ez az alantas történet nem méltó a kapcsolatukhoz, a Dobi iránt táplált érzéseihez. Nem ócsárol, nem vádol. Emelt fővel próbál továbblépni. Tartja magát, de szerettei féltik őt: mi lesz vele, hogyan tud majd ezek után bízni bárkiben is? Hiszen a szerelme és a barátnője együtt árulták el őt…






 • Tipp: Sztárok kattintásnyira »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top