Sztárok

Részeges sorozatikon

Nem úszta meg a sztárságot ép lélekkel a Baywatch sztárja, David Hasselhoffot saját lánya filmezte le nemrég részegen, hogy rádöbbentse apját: visszaesõ alkoholista. A videó bejárta a világot, ami komoly csalódást okozott a Knight Rider és a Baywatch rajongóknak.





A megkopott renoméval rendelkező sztárt pedig nemrég komoly kultusz övezte. A férfiak által világszerte irigyelt szívtipró ugyanis az ikonikus Baywatch sorozat révén olyan hölgyek testközelségében dolgozhatott és mutatkozhatott, mint a dúskeblű Pamela Anderson, Carmen Electra vagy Erika Eleneiak, akik mind a vízmentős sorozat révén váltak szexszimbólummá és egyben minden férfi álmává. Davidnak bejött az élet – gondolták sokan, ami talán igaz is. A jóképű és mindig napbarnított sztár neve a Guiness Rekordok Könyvében is megtalálható, mint olyasvalakié, akinek a sorozatait a legtöbben nézik világszerte. Davidnek azonban nem csak ez adatott meg. Amikor színészként megszilárdult a helyzete, kirándulást tett a zeneiparban. Két mérsékelten sikeres album után 1989-ben a berlini fal leomlását követően elkészítette Looking for Freedom című albumát. A dalt Németországban himnuszként tisztelik, miután három hónapig tudott a toplisták élén maradni.








David Hasselhoff hétvége a storytv-n!
Június 9. szombat: 21.00 Hollywoodi történetek, Az igazság David Hasselhoffról, vasárnap: 20.00, 21.00 Hollywoodi történetek, Az igazság a Baywatch-ról 1-2. 

• Bővebb információ és műsor »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top