Sztárok

Meglepetés Megaparti

2005. november 26-án az olvasókkal együtt ünnepelte tizedik születésnapját a Meglepetés magazin. A fergeteges bulin Ábel Anita volt a háziasszony, és több sztárcsapat is fellépett. Tóth Verát és Gáspár Lacit kitörõ örömmel fogadta a közönség.






Ám az olvasók leginkább a Romantic műsorából vették ki a részüket, hiszen nem csak végigvonatozták az Erzsébet téri Gödör termeit, de még a színpadon is táncoltak a sztárok oldalán. Marót Viki és a Nova Kultúrzenekar házibuli hangulatot teremtett, míg az Irígy Hónaljmirigy tagjai hozták a szokásos formájukat, nem kis derültséget keltve a nézőtér soraiban.

Az olvasóknak lehetőségük nyílt megismerkedni a sztárokkal; beszélgetni, autogramot kérni, és személyesen is megismerhették kedvenc lapjuk alkotóit. Ha pedig a táncban, tapsolásban megfáradtak, több szakértőtől kérhettek tanácsot. A legnagyobb sor Cecília, a jósnő “szentélye” előtt kígyózott, de Lakatos Edit vaszati-, Halzer Dorottya feng shui- és Antalné Putnik Judit gyógynövény-szakértőt is sokan megkeresték kérdéseikkel.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top