Sztárok

Olyan vagyok, mint Barna, csak lányban!

Kívülrõl még mindig ugyanaz a cserfes kislány, akinek a Megasztárból megismertük, pedig idõközben komoly lépésekre szánta el magát: közös lakást vásároltak kedvesével, Pély Barnával.

Galambos Dorina
A hírekkel ellentétben azonban a gyerekvállalással egyelőre várnak, de azt már biztosan tudják, hogy az új lakásban melyik lesz a babaszoba.

– Hogy megy a suli?

– Köszönöm, egész jól – ma pont írtam egy dolgozatot szolfézsból, ami nagyon nehéz volt, pedig még korrepetálásra is járok… Hetente kétszer van tanítás, most másodéves vagyok, jövőre szakvizsgázom. Utána a jazztanszakra szeretnék felvételizni, és Barnával azt is tervezzük, hogy néhány évet külföldön, esetleg Londonban töltünk. Szeretném megtanulni az angol akcentust, ráadásul ott nagyon jó zenei élet van, rengeteg klub, és pezseg az élet.

– Sok koncerted van?
 
– Igen, elég sokszor lépünk fel az együttessel, aminek Schmidt Barbi barátnőm, Barna és én vagyunk a tagjai, és vannak saját koncertjeim is. És hamarosan elkezdjük forgatni a második videoklipemet is.

– Akkor mostanában tényleg nagyon sok időt töltötök együtt a pároddal. Soha nem unjátok meg egymást?

– Nem, sőt, az, hogy nemrég vettünk közösen egy lakást, még jobban összehozott minket. Már régóta terveztük, hogy lesz egy saját lakásunk, mert mostanra kinőttük a párom lakását. Együtt választottuk ki, együtt keresgéltünk, és nemrég megtaláltuk a Rózsadomb alján azt a villalakást, amibe mindketten nagyon beleszerettünk. A karácsonyt már biztosan ott fogjuk tölteni.

Névjegy:
Név: Galambos Dorina
Születési idő: 1983. 11. 12.
Zenei példakép: Gwen Stefani
Pályafutás: Bartók Béla Zeneiskola, Vác, 5 év magánének szak
Ugyanitt jazztanszak, másodév
Párja: Pély Barna, zenész
– A bútorokat is együtt választjátok ki?
 
– A legtöbb bútort, amink van, átvisszük, de még így is egy csomó dolog hiányzik a lakásból. Majd apránként beszerzünk mindent, például terveztük, hogy lesz egy kandallónk, de azt csak később fogjuk tudni megvenni. Azt már megbeszéltük, hogy mivel mindketten nagyon szeretjük a hajópadlót, az egész lakásban azt fogjuk lerakni, még a fürdőszobában is. Egy dolog volt, amihez ragaszkodtam: hogy baldachinos ágyunk legyen, mert az nagyon romantikus szerintem. És aztán úgy alakult, hogy a hálószobában lesz egy sarokkád, és a fürdőszobában csak egy zuhanyfülke lesz kialakítva. Van még egy tágas nappali, egy dolgozószoba – oda fogjuk rakni a zongorát. És van egy cselédszoba, amit egyelőre nem alakítunk át, de már megbeszéltük, hogy az lesz a gyerekszoba.

Dorina és Barna
– Ilyen tudatosan terveztek előre?

– Igen, ez nem is volt kérdés. Barna mondta is, hogy ő már eldöntötte, hogy ez lesz a lakásunk öregkorunkra is. Amikor megláttam, én is egyből arra gondoltam, hogy ha egyszer beköltözünk, már nem is akarok onnan elköltözni soha.

– Akkor mostanában több dolog is megújul körülötted. Úgy tudom, most vetted meg életed első autóját.

– Igen, végre letettem a jogsit (a forgalom vizsgán csak negyedszerre sikerült átmenni). És pont ma jött meg az autóm, egy igazi női autó, automata váltós, ezüstszínű. De még kell várnom néhány napot, hogy üzembe helyezzék, mielőtt beleülhetek. Már alig várom, hogy vezethessem.

– Hova visz majd az első utad?

– Valószínűleg haza, Gödre. Majd az iskolába is ezzel szeretnék lejárni Székesfehérvárra, de először biztos, hogy nem fogok egyedül elvezetni addig. Barna már fel is ajánlotta, hogy egyik este lemegyünk együtt egy próbaútra, hogy ne féljek.

– Melyikőtök beszél többet arról, hogy szeretne majd gyereket?

– Érdekes, mert ezt főleg Barna mondogatja. Már ki is nézte, hogy az új lakás közelében van egy óvoda, és egy zeneiskola is van a környéken. De egyelőre olyan az életritmusunk, hogy nem férne bele egy kisbaba, úgyhogy még várunk a dologgal egy kicsit. Sokszor úgy érzem, hogy én magam is gyerek vagyok még, hiszen csak most leszek 22. Még a sulit is be szeretném fejezni, és Barna már azt is kitalálta, hogy diploma után, ha már lesz elég tapasztalatom, elmehetnék tanítani is.

– A mai napig ugyanazzal a lelkesedéssel beszélsz Barnáról, mint amikor megismerkedtetek. Nagyon kiegészítitek egymást.
 
– Igazából ennél sokkal többről van szó. Én teljesen olyan vagyok, mint a Barna, csak lányban. Sokan meg is szokták jegyezni, hogy külsőre is hasonlítunk egymásra. Barna anyukája is mindig mondja, hogy olyan, mintha testvérek lennénk. Nemrég még azt is észrevettem, amikor együtt léptünk fel egy koncerten, hogy még tánc közben is ugyanolyan stílusban mozogtunk.

– Arról már tudsz valamit, hogy hogy fogy a lemezed?

– Az az igazság, hogy nem is nagyon figyelem a számokat, mert biztos vagyok benne, hogy akik a Megasztárban az első három helyen végeztek, sokkal több lemezt adnak el, mint én. Nekem az a fontos, hogy tudom magamról: mindent beleadtam, és – nem akarok szerénytelen lenni – szerintem tényleg az én albumom sikerült legjobban. Ami pedig nagyon nagy erőt ad a további munkához, hogy az interneten rengeteg helyen, blogokban olvasom, hogy mennyire tetszik az embereknek az a szám, aminek én írtam a szövegét. Korábban nem voltam ennyire bátor, inkább csak angolul írtam dalokat, de most elhatároztam, hogy a következő lemezemen több saját dal lesz magyarul, mint az elsőn. Már alig várom, hogy elkezjek rajta dolgozni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top