Sztárok

„Ne féljetek tõlem, rendes lány vagyok!” – II. rész








 Névjegy: Gaál Noémi

Született: 1970. október 10.
Csillagjegy: Mérleg
Testvér: egy húga van, Tímea
Pályája: egy szépségverseny kapcsán lett a Kérdezz! Felelek. háziasszonya, majd a TV2 időjárás-jelentője
Hobbi: utazás, mozi
Kutyája: Pöttöm, a terrier
– Szóval, ha a megismerkedéskor már látod a hibákat, nem ringatod magad abban az ábrándban, hogy majd idővel megváltozik.

– Nem bizony! A saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy semmi értelme homokba dugni a fejem.

– Milyen álmaid férfija?

– Létezik ő egyáltalán? Én azt szeretném, ha nő lehetnék mellette, a klasszikus értelemben. Idővel anya és feleség szeretnék lenni elsősorban, és ebben a társamnak támogatnia kell. A külsőségek? Szeretem, ha egy férfi sármos, ha van benne valami, ami megfog. Mondjuk nevetős a szeme, vagy szép a keze.

– Támadnak azért, mert nem az eszeddel, hanem a szépségeddel kerültél képernyőre?

– Nem, de akár támadhatnának is, hiszen valóban a szépségverseny után hívtak a tévébe. Hozzáteszem, ahhoz, hogy ott is maradjon valaki, már több kell. Én például nemcsak elmondom az időjárás-jelentést, de rendszeresen bejárok a Meteorológiai Intézetbe, és igyekszem minél többet megtudni saját szorgalomból.

– A szépészeti műtétedet magad, vagy a karriered kedvéért csináltattad?

– Tíz éve érett bennem, hogy megcsináltatom a melleimet, és utólag butaságnak érzem, hogy eddig vártam. Ez is ahhoz a bizonyos önbizalomhoz kellett, amiről beszéltünk. Nekem így jó, és nem érdekel, mások mit gondolnak; éppen ezért nem is titkoltam és nem találtam ki meséket arról, hogy meghíztam, és azért nőttek meg.

– Mit csinálsz, amikor nem vagy képernyőn, nem vezetsz üzletet és nem takarítasz kutyaketreceket?

– Alszom és sportolok, illetve szeptembertől főiskolára járok, angol-kommunikáció szakon. Még előttem van az első vizsgaidőszak, így fogalmam nincs mire vállalkoztam, de majd meglátom. Egyébként szeretek moziba járni és utazni is. Nemrég jöttem haza a Maldív-szigetekről, egyszerűen gyönyörű volt.

– Milyen filmeket szeretsz?

– Az igazi, romantikus női filmeket. Ciki, nem?

– Dehogy! Jobb, mintha horrort néznél.

– Az biztos! Hatszor-hétszer másznék ki az ágyból, hogy bezártam-e az ajtót.

– Sok barátra számíthatsz?

– Sok ismerősöm van, de akikkel mindent megbeszélek, egy barátnőm és a fiúbarátaim. Valahogy mindig úgy alakult, hogy a fiúkkal sokkal jobban megértettem magam.

– Gondolom, a fiúk barátnői nagyon örülnek ennek!

– Hát, nem boldogok, pedig nincs miért aggódniuk. Rendes lány vagyok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top