Sztárok

Egy másik nõi ösztön

Új életet hordoz, és új életet kezd Michelle Wild. Sminkesnek tanul a volt pornó-színésznõ, aki még meg sem szülte kisbabáját, máris nekiszegezik a kérdést: mit mesél majd múltjáról gyerekének.





– Amikor megtudta, hogy kisbabát vár, abbahagyta a pornózást. Elkezdeni volt nehezebb vagy kiszállni?

– Nehezebb volt abbahagyni. Nem igényelt ugyanis tőlem nagy rafinériát az, hogy megtanuljam ennek a munkának a fogásait, elég könnyen és ösztönösen ment. Másrészt, ha valaki valamiben sikeres, és egy közegben jól érzi magát, akkor nem könnyű szakítani azzal.

– Már unatkozik?

– Még nem. Sminkiskolába járok, keresem az új helyemet, nemcsak a polgári életben, hanem nőként is.

– Ez mit jelent?

– Fel kell fedeznem, hogyan néznek a férfiak egy terhes nőre.

– Szóval az foglalkoztatja, kívánatos-e így is?

– … hogy le van-e az a nő írva, aki gyereket vár.





– Nem keresték meg, hogy terhesen forgasson, mert az még extrémebb?


– Dehogynem! És azonnal nemet mondtam. De most nem a munkáról van szó, hanem arról, hogy nőként érzek egy kis identitászavart. Szerencsére a leendő gyermekem apja szépnek látja a kismamákat, különösen persze engem, ugyanolyan kívánatos nőnek tart ma is, mint azelőtt; és ha háttal állok, a férfiak most is megszólítgatnak, csak a pocakom láttán vonulnak vissza. És az is segít a kérdés megválaszolásában, hogy velem együtt sok híres ember vár kisbabát, akikről nem is gondoltuk volna, egyszer ők is másállapotba kerülnek. A televízióban, a filmekben ugyanis az utóbbi tíz évben főként olyan nőket láthattunk, akik csinosak, trendiek, szexisek voltak, ugyanakkor hajadonok is, azaz a préda jelleget mutatták, mindenki számára elérhetetleneknek tűntek, most pedig kisbabát várnak.

– Azért az ő foglalkozásuk más, mint az Öné volt. Az Ön szereplései nem az elérhetetlenséget sugallták, éppenhogy közel vitte a filmen keresztül a férfiakat magához, a testéhez.

– Annak idején, négy éve, amikor elkezdtem a pornózást, egyfajta űrbe léptem bele. Egy új igényt elégítettem ki: az emberek kíváncsiságát, botrányéhségét próbáltam kulturáltan csillapítani. Ez nem volt könnyű, de ma is büszke vagyok arra, hogy nyugodtan viseltem ennek következményeit, nem pityeregtem el magam, ha valaki nem szeretett. Sok tekintetben nekem különben könnyebb volt, mint az egyik szőke riválisomnak, akivel sokáig tudatosan elkerültük egymást, a környezetünk is azt sugallta, jobb így mindkettőnknek. Amikor viszont egy nem várt helyen véletlenül összetalálkoztunk és beszélgetni kezdtünk, akkor tudatosodott bennem igazán, igen, nekem könnyebb volt, mint neki, mert sosem voltam egyedül, így nem voltam sosem olyan kiszolgáltatott, mint ő, és ettől, talán ettől lehettem óvatosabb, megfontoltabb és nyugodtabb, és mondhattam nemet a méltatlan kívánságokra.

– Mire kellett nemet mondani?

– Ha extrémet vártak tőlem.





– Mi számított annak?


– Amit már az ember teste nem bír el, olyan fájdalommal, sérüléssel jár. Mondjuk kérték, csináljam úgy két férfival egyszerre, hogy közben nem élőlény vagyok, csak olyan, akár egy gumibaba, aki a végén az orvosnál köt ki, és kéri, tessék engem szépen összevarrni. Erre mondtam, hogy nem!

– És ki állt akkor Ön mellett?

– Egy férfi, aki akkoriban nemcsak a szerelmem volt, hanem a barátom is. Ez, így utólag, fontosabb volt. Sátoraljaújhelyről, egy helyről valók vagyunk, nagyon szerettünk ott élni, ott ugyanis jó volt gyereknek lenni, bár az ember állandóan visszaszámolt, hány éve maradt még, mert tudta, egyszer el kell onnan jönni, ott nincs jövő, ott nem maradhat. És az elszakadás akkor is fájt, ha a szerelmemmel együtt jöttünk a fővárosba, hogy teljesítsem a B tervet.

– Mi volt az A terv?

– Restaurátor szerettem volna lenni, de amikor az ehhez szükséges művészeti iskolába jártam, ott csak tehetségeskének tituláltak. Ahhoz, hogy tehetséges is legyek, pénz kellett volna, az pedig nem volt. Így egy nap bejelentettem, abbahagyom. Érdekes, akkor mindenki marasztalt volna, milyen kár értem, amíg viszont maradni akartam, meg akartak buktatni. Hiába is marasztaltak, sztriptíztáncosnő lettem. Akkor derült ki számomra, hogy ha közönség előtt szerepelhetek, az olyan képességeket hoz ki belőlem, amilyenekre magam sem számítottam. A kamera tovább sokszorozta ezt, nem féltem, nem izgultam, nem is tudtam, mi az a gátlásosság.

Interjúnk második részében Michelle arról mesél, hogy mit fog mondani a gyerekének a pornószínésznői múltjáról, mivel foglalkozik a gyermeke apja, illetve miért szakított előző kedvesével »

Fotók: www.sexplaza.hu; www.luxx.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top