Sztárok

A romantikus farkas

Árpa Attiláról legtöbbünknek az a hideg macsó jut az eszébe, aki provokál és megdöbbent. Pedig az RTL Klub egykori kreatív igazgatójával beszélgetve kiderülhet: nem hideg, nem macsó, sõt, rövidesen romantikus filmet fog forgatni.

Árpa Attila – Kattints a képre!
– Mennyi igaz abból, hogy bosszút állt volt munkahelyén, az RTL Klubon, és ön készíti a rivális csatorna, a TV2 új valóságshow-ját, a Big Brother 3-at?

– Szó sincs bosszúról! Szeptemberben kerül a mozikba első filmem, az Argo, amelynek egyik producere éppen egykori csatornám. Azt mondhatom, jóban vagyok az RTL Klubbal, tehát nincs bennem semmiféle bosszúvágy.

– Minek vagy kinek köszönhető, hogy újra jó a viszony?

– Azt hiszem, leginkább annak, hogy azok, akik számítanak, mindig is elismerték, amit tettem a csatornáért.

– Tehát igaz, hogy a Big Brotherben fog dolgozni?

– Ezzel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.

– Még bizonytalan lábakon áll a megállapodás, vagy nem beszélhet róla?

– Maradjunk annyiban, hogy kicsit mindkettő. Az viszont igaz, hogy jó a viszonyom a TV2 vezetésével, hiszen most már nem vagyok számukra ellenfél.

– Mi mindennel telnek mostanában a napjai?

– Az első filmem utómunkálataival és kampányával, illetve a második filmem előkészületeivel.

– Mit árulhat már el az új filmről?

– Romantikus mozi lesz.

– Árpa Attila és a romantika? Érdekes párosítás!

– Pedig nem áll tőlem távol! Az a kép, amit a sajtó kialakított rólam, valóban ezt sugallja, de ez hamis kép. Hozzáteszem, nem igazán zavar. Azt akarom, hogy csak azok tudják valójában, milyen vagyok, akik közel állnak hozzám. A családom, a barátaim ismernek igazán, más pedig nem érdekel, főleg azok nem, akik a bulvársajtó írásai alapján alakítottak ki rólam valamilyen képet.

– Miben leli örömét?

– Most két hobbim fontos számomra; az egyik a zene, a másik az amerikai foci. Megalakítottuk a Chilli Boys nevű együttest, amit leginkább egy kis csínyként jellemeznék, és összehoztuk Magyarország első amerikaifoci-csapatát, a Budapesti Farkasokat. Sokáig álmom volt a rádiózás is; elindítottam egy olyan rádióadót, ahol a nekem tetsző zenék mentek, de már túl is adtam rajta.

– Még a hobbijai sem hagyományosak…

– Szeretem a meghökkentő, provokatív dolgokat. Engem nem érdekel az, ami szokványos. Az túl unalmas.

– Argo, munka, zene, foci. És a magánélet?

– A magánéletem továbbra is tabu!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top