Sztárok

„Nagyon szeretnék egy kisfiút is!” – II. rész

– Hogy vagy mostanában? – kérdezem Tündét.
– Most már jól! De négy napig a „tele van a hócipőm” és a világvége hangulat között ingáztam.
– Mi volt az, ami megerősített benneteket abban, hogy együtt maradjatok?
– Azt hiszem, a cikksorozat nyitotta fel a szemünket, hogy meg kell beszélnünk a problémákat. Mert amíg valaki biztos a párjában és a kapcsolatában, addig hajlamos elsiklani a gondok felett.
– Most már biztos lábakon áll a kapcsolatotok?
– Erre azt szoktam mondani, hogy biztos az, amit megeszel. Azt hiszem, el kell telnie egy kis időnek, hogy András nyugodt maradjon, ha kések, márpedig ez sajnos jellemző rám. De szerintem megoldottuk a problémákat.
– Úgy érzed, elég szabadságot adsz Andrásnak?
– Igen, csak időnként átesett a ló másik oldalára. Nem akarom megkötözni, de ha egy héten öt napot vadászik, az már kissé sok!
– Miért nem mászol fel te is a magaslesre?
– Voltam vele vadászni, de az életnek nem csak erről kell szólnia.
– Van benned birtoklási vágy?
– Van, de közel sem olyan súlyosan, mint ahogyan András látja. Szerinte azt akarom, hogy az én életemet élje ő is. Pedig én csak azt szeretném, hogy a közös életünket éljük.
– Számmisztikusunk szerint két éven belül gyermeketek lesz. Lehet, hogy igaza van?
– Két év hosszú idő, de most még nem érzem úgy, hogy gyereket szeretnék. Szerintem, egy nő tudja, mikor jön el az ideje, hogy babája szülessen, ám engem még sok más dolog foglalkoztat. András szeretne egy kisfiút. Lehet, hogy egy reggel úgy ébredek fel: ide nekem egy gyereket, de azonnal! Imádom a piciket, és mindig megtalálom velük a közös hangot.
– András gyerekeivel is?
– Igen, azt hiszem, mondhatom azt, a kezdetektől jó a viszonyunk.
– Úgy érzed, sínen van az életed?
– Ezt soha nem jelenteném ki, mert mindig elégedetlen vagyok, és többre vágyom, de az bizonyos, hogy nem vagyok vakvágányon.

Gyermek várható!

Számmisztikusunk, Kriszta szerint a pár kapcsolata igen gyümölcsöző és szenvedélyes lehet, ha Tünde nem akarja birtokolni Andrást. Tünde elég okos nő ahhoz, hogy elég szabadságot adjon Andrásnak, ám ő is elvárja tőle ugyanezt. A Survivor győztesének számai arra engednek következtetni, hogy az elkövetkező két évben akár gyermeke is születhet a párnak.


Névjegy
Név: Stohl András
Született: 1967. február 23.
Foglalkozás: színész, műsorvezető
Hobbi: vadászat, barátok
Gyermekei: Luca és Rebeka

Név: Molnár Tünde
Született: 1975. május 27.
Foglalkozás: társkereső irodát működtet
Hobbi: ruhatervezés
Gyermekei: –

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top