Szabadidő

Találj magadra az országjáró Nike Aerobik Turnén!

Második alkalommal indul útjára idén õsszel az országos aerobik turné, ahol bárki megismerheti a legújabb, legnépszerûbb aerobik- és fitneszórákat, így megtalálhatja az egyéniségének, stílusának és erõnlétének legmegfelelõbb mozgásformát.




Az október 6. és december 4. között zajló Nike Aerobik Turné keretében országszerte 20 városban, helyszínenként 2-2 órán várják a lelkes résztvevőket Füzessy Balázs, Katus Tamás, Szentgyörgyi Rómeó és a Fitness Company neves aerobik oktatói.

A nyolcvanas években útjára indult aerobik őrület óta számtalan újabbnál újabb edzésformát találtak ki, hogy minél kellemesebben érhessük el az oly áhított alakot és kondíciót. Ma már nem csak az fontos, hogy egy órát végigizzadjunk, hanem az is, hogy mozgás közben jól érezzük magunkat, vigyázzunk a testi egészségünkre, sőt, mindemellett még jól is nézzünk ki.





Az országos aerobik turné célja, hogy a mozogni vágyók ne csak a nagy, budapesti fitnesz rendezvényeken találkozhassanak a legújabb edzésformákkal és trendekkel, hanem a megszokott, otthoni klubokban is megismerhessék a legnevesebb hazai oktatókat, és élvezhessék a fitneszguruk vér- és testpezsdítő óráit.

A Nike Aerobik Turné keretén belül 9 neves aerobik bajnok és edző – köztük a Pécsi Sasokból jól ismert Szentgyörgyi Rómeó – járja az országot, és pezsdíti fel az aerobik klubok életét. Az egyes helyszíneken arra is lehetőség van, hogy a résztvevők ingyenesen kipróbálják és leteszteljék a legújabb Nike aerobik cipőket.







Kattints a képre a részletes programhoz
A turné helyszíneiről és időpontjairól a www.nikewomen.com website-on, vagy a helyi klubokban éreklődhetnek a látogatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top