Szabadidő

Liptai Claudia

Liptai Claudiát a televízió tette igazán híressé, bár már korábban is játszott a Vígszínház több darabjában is. A mai magyar mûvészvilág egyik elsõ számú "abszolút nõjének" diákévei nem voltak zökkenõmentesek.

Kiskorában állatorvos szeretett volna lenni, ma is imádja az állatokat. Régi vágya volt, hogy egyszer kánkánt táncolhasson. (Ez azóta megvalósult: az Esti Showderben bizonyította tánctudását.) Rossz magaviselete és számos igazolatlan órája miatt kicsapták a Kaffka Margit Gimnázium Képzőművészeti szakáról, pedig mindenki szerint nagyon tehetséges volt. A fiaskó után egy esti gimnáziumban két év alatt leérettségizett, és közben többek között számítógépes tenyérjóslásból tartotta el magát.

Az érettségi után elvégezte a Goór Nagy Mária Színitanodát, majd

a Színművészeti Főiskolát is.

Még a főiskolai évek alatt lett a Vígszínház tagja, 1999-től pedig tévében is szerepelni kezdett, többek között a Csíííz című műsorban. Nemrégiben egy nagyoperettben is fellépett, a színpadot nem hagyta ott a tévézés kedvéért. A színjátszás mellett számos szenvedélye van, többek között kalapokat, táskákat és cipőket gyűjt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top