A szextanácsadó válaszol

18+: Mennyire foglalkoznak a nők a hímvessző kinézetével?

Mit tehet az a férfi, akinek hímvesszője esztétikailag egy kis hibától szenved? Szextanácsadónk válaszol!

Kedves Szakértő!

A nők mennyire foglalkoznak a hímvessző kinézetével? Bőrgyógyászom faggyúmirigyeket állapított meg a péniszemen, emiatt gátlásos vagyok. Érdekli a nőket vagy sem? 

A(z) “Te el tudnád fogadni, ha a nemi terület esztétikailag “hibás”?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Ez partner-és helyzetfüggő!

Kedves Kérdező!

Azt gondolom, ha egy őszinte kapcsolatban vagy benne, akkor valószínű, hogy az esztétikai problémát el fogja fogadni a párod, amennyiben szeret téged. Ha nem bizalmi kapcsolatba kerülsz bele, ahol inkább a szex a fontos, netán érzelmek nélkül, ott már más reakciók is lehetnek. Ha látják a nők, akkor elképzelhető, hogy azt hiszik, valami nemi betegséged van, és megijednek. Nem tudok a kérdésére általánosságban válaszolni, hogy a nőket érdekli-e vagy sem. Vannak, akiket igen, és vannak, akiket nem. Ha leküzdöd a gátlásosságodat, akkor talán nagyobb eséllyel tudsz létesíteni olyan érzelmi alapokon nyugvó kapcsolatot, amiben el tudod mondani a lánynak azt, hogy nem másról van szó, csakis esztétikai “hibáról”, és ezzel együtt fog elfogadni téged. Üdvözlettel: Bibók Bea – szextanácsadó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top