A szextanácsadó válaszol

18+: “Lovaglópózban miért érzek szúrást?”

Gyakran az intim izmok gyengesége felel a szex közben érzett fájdalomért. Szakértőnk magyarázza el, miért!

Kedves Szakértő!

Mitől lehet az, hogy amikor lovaglópózban szeretkezünk a párommal, mélyebb behatolásnál szúrást érzek a végbelemben annak ellenére, hogy nem anális, hanem hüvelyi szexről van szó? Azt még érteném, hogy ha a hüvelyemben éreznék bármilyen szúrást, fájdalmat. Na de hogy a végbelemben érezzem? Hogyan lehetséges ez? 

Bibók Bea szextanácsadó
Bibók Bea
szextanácsadó
Ha kérdésed van, ide írj!

Kedves Kérdező!

Kérdések merültek fel bennem. Mindenképpen menj el egy proktológushoz! Ő az az orvos, aki a végbél rendellenességeivel foglalkozik, mert elképzelhetőnek tartom, hogy végbélsüllyedésed van. Ez egy olyan jelenség, hogy a hüvely gyengesége miatt a végbél betüremkedik a hüvelybe, ezért amikor a hímvessző behatol, tulajdonképpen a végbélben lévő idegszálakat stimulálja. Azt gondolom, talán szorongó típusú ember lehetsz, aki sokat tartogatja székletét, nehezen ürít, ez az okozója a végbélsérvnek.

Erre nagyszerű a Kriston intim torna, amivel 4 hónap alatt rendbe hozható ez az elváltozás műtét nélkül, de remek a hüvely erősítésére, a vizelettartási képesség fejlesztésére, és a hétköznapi szokásaink (székletürítés, vizeletürítés) helyes módjának elsajátítására.
Ezenkívül a torna szexuálisan ügyesebbé tesz, szülésre felkészít, szülés után regenerál. Rengeteg hatása van az intim tornának, javaslom a problémádra, már a tanulás időszakában megszűnik a fájdalom. Csoportokban és egyénileg oktatom, 12 óra, illetve 8 óra szükséges hozzá. Kérlek, tanulmányozd át honlapomat, és ha úgy érzed, keress bizalommal! Üdv: Bibók Bea 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top