A szextanácsadó válaszol

“Honnan tudom, mikor élvez el a barátnőm?”

Egy női orgazmust vajon lehet nem észrevenni? Olvasónk kérésére szextanácsadónk adja meg a választ.

Kedves Szakértő!

Olyan problémám lenne, hogy nem érzem, amikor a barátnőm elélvez. Mit tegyek, hogy érezzem? A másik problémám pedig, hogy a kapcsolatunk elején nagyon hamar elélveztem, és most sajnos nagyon sok idő kell hozzá, hogy elmenjek. Ez mitől lehet, és hogy tudok rajta változtatni? Rosszulesik nagyon, hogy sok idő kell hozzá! Köszönöm a válaszát előre is!

Bibók Bea szextanácsadó
Bibók Bea
szextanácsadó
Ha kérdésed van, ide írj!

Kedves Kérdező!

Talán nem tévedek, ha azt gondolom, hogy nagyon fiatal vagy még, talán a szexuális tapasztalataid legelején jársz. Amikor egy férfi már bizonyos gyakorlottságra tesz szert a szexualitás területén, akkor jobban tudja szabályozni az orgazmusát, mint korábban. Valószínűnek tartom, hogy nálad is ez játszódik le. Az elején a fiúk kis ingerléstől is hamar eljutnak az orgazmusig, nem tudják visszafogni az ejakulációt. Ezt úgy lehet fejleszteni, ha maszturbáció során is törekszel arra, hogy ha akarod, akkor van ejakuláció, ha akarod, akkor még tudsz tovább játszani.

A szerelmeskedéskor nagyon fontos, hogy ne csak magadra figyelj, hanem a partneredre is. Egy nőnek nagyon fontos, hogy legyen elég ideje arra, hogy eljusson az orgazmusig, tehát nem cél, hogy minél előbb kielégülj. A cél az lenne, hogy tudd szabályozni a magömlést. Így akkor tudod befejezni a szeretkezést, amikor már a partnered is eljutott a csúcsra. Ezt maszturbálással és odafigyeléssel érheted el. Tanácsolom, hogy próbálkozz ennek a megtanulásával, mert csak így válhat majd jó szerető belőled, aki nemcsak a saját élvezetét, hanem partnere élvezetét is szem előtt tartja.

Annak, hogy nem érzed, a barátnőd elélvez, valószínű az az oka, hogy nem élvez el a barátnőd. Biztosan van orgazmusa? Mert ha odafigyelőbben és gyengédebben szerelmeskedsz vele, kellő minőségű és mennyiségű előjátékkal, ő feloldódott és van kellő ideje a szeretkezés közben, akkor valószínűleg van orgazmusa. De ha nincs meg az az oldott bizalom teli légkör kettőtök között, akkor nem valószínű, hogy orgazmusa van. Beszéljetek erről őszintén, és próbáljátok úgy élni a szexuális életeteket, hogy neki is legyen esélye az orgazmusra. Üdv: Bibók Bea

Ezt már olvastad?

Segítség, önkielégítést végez a gyermekem! 
Élveztem a meztelenségem! – nudista strandon jártunk
„Már azzal beindított, ha olaszul beszélt!” – avagy miért jó a szex idegen nyelven?
Ilyen az igazán szexbarát hálószoba

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top