Szex

Mutass valami újat az ágyban! 9+1 szexpóz

A szexben mindig van lehetőség újítani, és kell is, főleg, ha stabil párkapcsolatban élünk, hiszen ilyenkor van igazán szükség a fantáziánkra és arra, hogy feldobjuk a már jól bevált, de ellaposodó együttléteket. 9+1 szexpóz, amelyekkel feldobhatod a a légyottokat.

Persze vannak már jól begyakorolt, unalomig lepróbált pózok, amelyekben garantáltan orgazmus a vége a dolognak, de nem árt, ha időnként újításokkal dobjátok fel a szexet, akkor is, ha nem koronázza rögtön siker a próbálkozást. De az is lehet, hogy teljesen új dimenziók nyílnak meg előttetek, s a gyönyör olyan szintjére röpítitek egymást, ahonnét nehéz visszajönni a hétköznapokba.

Szexpózok, amelyeket feltétlenül ki kell próbálnotok

  1. Légy hajlékony! Feküdj a hátadra, és emeld magasba mindkét lábadat, próbáld egészen közel húzni magadhoz, közben hagyd, hogy a párod beléd hatoljon. A vállaid mellett megtámaszkodva igazán eggyé tud olvadni veled ebben a szexpózban
  2. Pucsíts! Egy póz, ahol hátulról érzed az energiát. Legjobb, ha magas sarkúban vagy szex közben, így könnyebben le tudsz hajolni, hogy megfogd a bokádat, és közben teret engedj párodnak, hogy beléd hatoljon hátulról. Őrülten intenzív érzés mindkettőtöknek, ahogy összeszorítod a lábaidat.
  3. Egymásba gabalyodva. Üljetek le egymással szemben, majd a kezetekre és a lábatokra támaszkodva, pókjárásban szépen menjetek egymásba. Kölcsönösen tudjátok szabályozni az intenzitást, hála ennek a szexpóznak.
  4. Térdelj le, majd ülj rá a sarkaidra, sőt legjobb, ha beülsz a két lábad közé. Lassan feküdj hanyatt, magad alá gyűrt lábakkal. A pasid feküdjön rád, és jöhet is a lassú és garantált élvezet. Főleg, hogy így állandó kontaktban van a csiklóddal.
  5. Kutyapóz másképp. Térdelsz ugyan, de a kezeiddel nem magad előtt támaszkodsz le, hanem karmagasságban, esetleg a mögötted lévő pasid combjában. Mélyebb behatolás, dupla élvezet.
  6. Oldalt fekvős szexpóz. Feküdj az oldaladra, párod pedig rád, lovagló pózban. A felül lévő lábadat tedd a vállára, már röpíthet is a mennyekbe.
  7. Olló olló hátán. Feküdj a hátadra, jobb lábadat emeld az előtted lévő párod vállára. A másik lábadat pedig ő fogja közre a lábaival. Ha picit balra fordulsz, még mélyebben beléd tud hatolni.
  8. Állva. Ehhez kell egy minimális hajlékonyság, ugyanis ha egymással ebben a szexpózban szemben megálltok, és az egyik lábadat a magasba emeled a párod vállára, akkor ahhoz kell előtte némi nyújtó gyakorlat, vagy egy alacsonyabb partnerrel próbálkozz. Ha viszont összejön, maradandó élmény lesz.
  9. Összefonódva. Egymással szemben ülj kedvesed ölébe, fonódjatok össze, majd egymás alkarjába kapaszkodva ereszkedjetek hátra.
Mutass valami újat az ágyban! 9+1 szexpóz

+1 Tornamutatvány vagy szexpóz? Ereszkedj le négykézlábra, s hagyd, hogy hátulról beléd hatoljon a párod, majd kérd meg, hogy emelje fel a lábaidat. Kulcsold a lábaidat a dereka köré, és támaszd magad erősen a karjaiddal. A G-pont-találat garantált!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top