Szex

18+: Hogyan lesz egymás után 12 orgazmusod?

Oké, bevallom, az is közrejátszott, hogy néhány napja nem úgy jöttek össze a randik Milliannal, ahogy szerettük volna. Ezért aztán, amikor úgy jött hozzám, hogy most végre van egy-két óránk, nem siettünk el semmit, szabadjára engedtük a fantáziánkat és a bennünk tomboló éhséget...

Annyira jó érzés volt újra a karjaiban lenni, vízszintes állapotban, hogy először a csókolózásnál le is ragadtam. Tudtam, hogy percek múlva már célirányosan a farkára teszi majd a kezem, de ez engem akkor egy cseppet sem érdekelt. Aztán meglepett. Ahogy sokszor. Arra kért, vegyem fel a szerszámomat. Mert még sosem látott benne. Először úgy tettem, mintha nem hallanám, mert nem akartam abbahagyni a csókolózást, aztán hirtelen nekem is támadt egy ötletem.
– Ha kinyalsz, akkor utána felveszem – néztem rá pajkosan, és már csúszott is lefelé. Imádom, ahogy csinálja, mert olyan tökélyre fejlesztette az édes kínzás művészetét, hogy már attól kanos leszek, ahogy ezeket a szavakat leírom. Most már nem rohan, lassan, élvezettel csinálja, váltogatja a tempót és odafigyel rám. Pontosan érzi, mikor vagyok közel a csúcshoz, és akkor visszahoz. Egyszer. Kétszer. Háromszor. Az őrületig, amíg az ágy támláját nem ütöm magam mellett és hörögni nem kezd bennem a vadállat, kielégülésért esdekelve. Így esett az első.

Aztán újabb váratlan fordulat. Ahogy az ágyon fekve utórengett bennem az orgazmus, belém dugta az ujjait és mozgatni kezdte. Azt hittem, rosszul érzem, de nem, tényleg megtette. És nem finomkodva, hanem határozottan, férfiasan, keményen. Ami hihetetlen volt, hogy pillanatok alatt megint átlendített a mezsgyén, újra a lepedőt markoltam kétoldalt, ívbe feszült  a testem és kirobbant belőlem: – Igeeeeeeeeen, baby! Másodszor is elélveztem.

Ahogy egy kicsit magamhoz tértem, érzékeltem izgatottságát. Nem akartam adósa maradni, ezért megkerestem a szerszámomat és felöltöttem. Hirtelen én lettem a pasi, aki arra várt, hogy a másik pasit, ott az ágyban, magáévá tegye. Ezzel a szándékkal indultam felé, majd odatérdeltem  a fejéhez és lassú mozdulatokkal, először kicsiket mozdítva csak, betoltam a farkam a szájába. Élveztem, ahogy lehunyja a szemét a gyönyörtől. Már nagyon régen vágyott rá és most végre megkaphatta. Ettől aztán az én izgalmam is újjáéledt hamvaiból, és bár egy kicsit aggódtam, hogy ne okozzak neki fájdalmat, a férfias dög bennem erősebbnek bizonyult. Toltam neki, koppanásig. Nem tiltakozott. Ekkor beálltam a ritmusra, ami tudtam, hogy a végén megint az én orgazmusomhoz fog vezetni. Elkapott a hév, a mozdulataim keményebbek, gyorsabbak lettek, aztán jött a pillanat, amikor tövig toltam a farkam a torkába, és rángatózva újra élveztem. Harmadszor. Imádtam, úgy éreztem magam, mint egy férfi, aki most lőtte tele a szerelmének a torkát. Elképesztő érzés. Nem csodálom, hogy a pasik annyira szeretnek szopatni. Egyértelműen az egyik legjobb dolog a világon….

A teljes cikket a Sorskerék blogon találod!

18+: Hogyan lesz egymás után 12 orgazmusod?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top