Szex

Ez a szexturizmus új úti célja

Marknak, a 65 éves nyugdíjas férfinak kellett egy kis idő, mire megértette, miért üldögél olyan sok középkorú férfi a laoszi szálloda bárjában, amikor 2013-ban ott járt.

Aztán meglátta a helyi fiatal lányokat körülöttük, és minden világos lett. Mark rájött, hogy vele ellentétben e férfiak nem Laosz pompás, 16. századi templomaira vagy a gyönyörű vízesésekre kíváncsiak. A turizmus perzselő fordulatot vesz idén Laoszban – az egykor elszigetelt országnak vetélytársa is akad, mégpedig Banglades és Mianmar: ezek az országok a szexturizmus legújabb úti céljai, természetesen a szexturizmusról híres Thaiföld után.

A szakértők szerint ezen országok ugyanakkor nehéz helyzetben vannak, mivel szükséges eszközeik hiányoznak ahhoz, hogy megakadályozzák a szexuális célú emberkereskedelmet és más visszaéléseket.

Új úticél a szexturizmusban

A szexuális cselekmények elkövetőit kifejezetten vonzzák az új helyszínek és célállomások: Burma például most szintén sláger – írta egy közösségi oldalon egy magát Alejandrónak nevező férfi. “Úgy tűnik, mindenki szeretne egy szeletet az új tortából” – írta egy másik, egy harmadik férfi pedig azt írta: “a lao nők nagyon finomak”!

A folytatásért kattints a Girlpower caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top