Szex

5 önkielégítési technika pasiknak, amit nem baj, ha ismersz

A hagyományos technikákon túl rengeteg megoldás létezik, hogy a pasi a csúcsra juttassa magát – vagy mi őt.

Szájszimuláció – a kétkezes gyönyör

Ha az alábbi módon tartod kezeidet a királyi péniszen, lecsukott szemmel lehetsz bármikor álmaid hercegnőjével, aki érzetre éppen szájjal kényeztet téged. Síkosítóval eláztatott hüvelyk- és mutatóujjával száj alakot formázva máris készen áll az alkalmi szerető. A szabad, síkosítós kezünkkel markoljunk rá a fegyverre a száj mögött, és máris mehet a kemény mélytorkos.

A pólyatechnika

Hanyatt fekve az ágyon egy vékony selyemkendővel fedjük le ágaskodó árbócunkat, majd mindenféle síkosító nélkül a kendőn keresztül járassuk csúcsra a rakétát. A kívánt hatás nem sokat várat magára és mennyei látványt nyújt, ahogyan ágyúként lövünk át a textilen.

A “vaktöltény”

Előfordul, hogy olyan helyen jön ránk a kangörcs, ahol nincs a kezünk ügyében megfelelő törlőkendő, amely a mennyi mannát felitatná. Ilyenkor a gyors hokimeccs végén a pénisz alatt és a herék fölött szorítsuk meg kezünkkel a gyönyörrudat, és húzzuk óvatosan lefelé a heréket. A szökőkút ettől kiapad, és nyugodtan felhúzhatjuk a sliccünket elázás nélkül.

Az “idegen”

Mindenképpen síkosítóval együtt menjünk neki a nagy tervnek, mert szokatlanul hosszú ideig tarthat az új barátnő. Egyszerűen csak cserélj kezet és hidd el, nem fogsz csalódni a beugrós barátnődben!

A “selyemlány”

Egy selyempárna segítségével formázzunk meg a méretünkhöz passzoló nagyságú hüvelyt, majd a két kezünkkel szorítsuk el a punci szélét, és alaposan dugassuk meg a párnával az éhezőt. A művelet végeztével öblítsünk, mert sohasem venné be egyetlen csaj sem, hogy beletüsszentettünk a párnába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top