Szex

18+: Élő adásban szexelnek a párok

Aki azt hitte, a valóságshow-k már nem tudnak semmi újat hozni, az nagyon nagyot téved. Csak idő kérdése, és hozzánk is elérkezik a Szexdoboz (SexBox) műsor, melyben párok élő adásban vállalják a szexet – igaz, egy óriási dobozban.

A műsor szent célja a szexterápia, olyan párokon akar segíteni, akik valamilyen szexuális problémával küzdenek. A zavar orvoslásához nem kell egyebet tenniük, mint bemászni egy dobozba, szexelni, majd visszaülni a műsorvezetőkkel szemben, és kibeszélni a bajt. Hogy mi ennek az értelme?

18+: Élő adásban, dobozban szexelnek a párok
A tanácsadók

A választ az egyik műsorvezető terapeuta, dr. Chris Donaghue mondja meg: “Ha tehetnénk, ott lennénk a hálószobában, hogy segíthessünk. De nem lehetünk ott. És itt jön a képbe a Sex Box (szexdoboz). Szex után az oxitocinszintünk magas, az ember ilyenkor a legnyitottabb, legőszintébb, legsérülékenyebb – és ez az az állapot, amikor mi a legesleginkább tudunk segíteni.”

18+: Élő adásban, dobozban szexelnek a párok

Az első párt, Elle-t és Brandont valószínűleg nagyon meghatották a doki szavai, vállalják, hogy bevonulnak a gigadobozba – ők a brit Channel4 műsorának első áldozatai, akik élőben, nézőközönség előtt vállalják a reality szexet.

18+: Élő adásban, dobozban szexelnek a párok

Az első párnál a probléma az, hogy a nő nem képes eljutni a csúcsra: “Neki van orgazmusa, nekem nincs.” Eddig is tudták, hogy gondok vannak az ágyban, de még nem tudták kimondani. Szerencsére a műsorban, nagyközönség előtt ez sikerült. Aztán bemásznak a dobozba, és miközben ők szexelnek, a tanácsadók szórakoztatják a nézőt. A pár 17 percet tölt a bokszban. Hogy bent mi történik, az a fantáziára van bízva, semmit nem mutatnak, hallatnak az együttlétből. Aztán kijönnek, pontozzák magukat, megbeszélik az élményeket, újra kapnak pár jó tanácsot, és jöhet is a következő pár.

18+: Élő adásban, dobozban szexelnek a párok
Már csak egy kérdésünk maradt? Mi értelme ennek az egésznek?

Forrás: theverge

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top