Szex

Így néz ki egy luxus szexhotel belülről

Míg itthon egyórás szobának, külföldön szerelemhotelnek hívják azokat a szállókat, amelyek intim légyottokhoz készültek.

Bár Zaza Bertrand nem beszél japánul, ez nem akadályozta meg abban, hogy bejusson egy japán bordélyházba – pontosabban szerelemhotelbe, amelynek műfaja Japánban nagyon is közismert. Ide járnak azok a 20-asok, 30-asok, akik még a szüleikkel vagy egy nagy családban élnek, és szerelmükkel, szeretőikkel nem tudnak hova elbújni; de egyéjszakás kalandoknak, romantikus estéknek is gyakori színhelye a tematikus szobákkal üzemelő szerelemhotel. 

A hotel eleve szerelemhotelnek készült: mindent a diszkréció szellemében alakítottak ki, a vendégek például egyáltalán nem találkoznak alkalmazottakkal, gépeken keresztül tudnak szobát kivenni. A fotós online vette fel a kapcsolatot a vendégekkel, világosan megírta, hogy mit szeretne, legnagyobb meglepetésére pedig sokan nyitottak voltak arra, hogy a fotós megörökítse legintimebb pillanataikat azért, hogy legyen egy emlékük a pillanatról, a helyről. 

Még több képért kattints a Feature Shot oldalára

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top