Szex

18+: 5 dolog, amitől feleslegesen paráznak a pasik szex közben

Bizony nem csak a nőknek, a férfiaknak is vannak fölösleges aggodalmaik szex közben. Bloggerünk felsorolta, mik azok:

1. Mi van, ha nem áll fel?

A legtöbb (értelmes) nő, ha ráadásul még kedveli is a pasit, akkor nem fog hisztit rendezni vagy kacarászni azon, hogy működési zavar lép fel. Pedig mindannyian ettől paráznak. Hogy nem úgy működik, ahogy kell, szégyenben maradnak vagy nevetségessé válnak. Ami szerintem szimplán marhaság. Minden nő átérzi ezt a helyzetet, hiszen a nőknek sokkal nehezebb ellazulniuk és koncentrálniuk szex közben, gyakrabban van problémájuk ezzel.

Persze az sem valami felemelő megoldás, ha elcsodálkozva adunk hangot neki, hogy ilyen még sosem történt, már nem kívánsz? Mert lehet, hogy épp az ellenkezőjéről van szó. Ugyanis a túlzott szexuális izgalom is okozhat pillanatnyi elmezavart, ami által nem olyan kemény a férfi, mint szeretne. A fent megjelölt posztban írok arról is, ilyenkor mi a teendő, hogy elvegyük a helyzet élét és túléljük, hogy ne legyen kínos. 

 

2. Túl kicsi a farkam

Igen, ez minden férfi fejében megfordul, még a lómérettel rendelkezők esetében is jellemző. Már kicsi koruktól elkezdik egymáshoz méregetni, elhelyezik magukat a méretskálán valahol, de olyat még nem igazán hallottam pasitól, hogy elégedett lett volna a szerszámával. Ráadásul, mivel a pasik néznek leginkább pornót, ott pedig az óriásgyíkok a menők, ezért azt hiszik, hogy egy nőt csak méretessel lehet kielégíteni. 

Ez azonban nagy tévedés uraim! Mert, hiába van hosszú és vastag, ha az ember képtelen jól használni, akkor elmehet vele a sóhivatalba, mert úgysem fog örömet okozni vele. Ráadásul attól, hogy egy nő (mint pl. jómagam is) sóhajtozik Roccót látván, még nem szeretné őt minden napra maga mellé az ágyban. Erre tökéletesen jó szolgálatot tehet egy nagyobb méretű vibrátor, amivel alkalomadtán vaskos örömet okozunk életünk párjának, de a hétköznapi házaséletben bizony az átlagos méret viszi el a pálmát. 

A női hüvely ugyanis átlagosan 11-14 centi, ami izgalom hatására tágul. Vagyis, a számotokra, uraim, lekicsinyelt mérettel is eszméletlen örömöket lehet okozni egy nőnek. Felejtsétek hát el ezt a butaságot!

18+: 5 dolog, amitől feleslegesen paráznak a pasik szex közben

3. Túl kövér, túl sovány vagyok és nem elég izmos

Igen, ahogy a nők is aggódnak a külsejük miatt, úgy egy férfi is simán képes ráparázni arra, hogy nincs épp a tökéletes formában. Pedig ahogy a másik oldal esetében, úgy a nőknél sem az a fontos, ha már eljutott a vízszintes helyzetig a férfivel, hogy van egy kis hasa a pasinak, vagy épp nem egy Schwarzenegger-bicepsszel támaszkodik az ágyon. A nők ráadásul sokkal háklisabbak a külsőt illetően, vagy uraim, ha a csaj végre ágynak dől, akkor ezen már ne filozofálgassunk, tuti biztosak lehetünk benne, hogy nem talál kivetnivalót a külsőnkben. 

Amúgy is, egy romantikus, félhomályos szobában, férfias sármtól elcsábítva nem azon fog merengeni, hány kilót kéne fogynia ágypartnerének. Ha pedig egy férfi minden eszköztárát bevetve, a mennybe repíti partnerét, akkor onnantól lehet egy Danny DeVito is, a csaj akkor is odalesz érte. És igen, uraim, ez a magyarázata annak a közhelyes kérdésnek is, hogy “egy ilyen jó nő mit keres egy ilyen ronda pasi mellett?”. Elárulom, nem mindig a pénzét…

18+: 5 dolog, amitől feleslegesen paráznak a pasik szex közben

Folytatás a Sorskerék blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top