Szex

Így szexelj erdőben – tippek kezdőknek

Itt a jó idő, ideje kirándulni, de vannak, akik nemcsak a madarak csicsergésében gyönyörködnek. Haladókat kérdeztünk: hogyan hasznosítsuk újra a pokrócot és a hegymászókötelet…

Szexelj erdőben - tippek és tanácsokHogy ne járjanak oda folyton szexelni, az angliai Lancashire városában pár éve kivágtak 6000 fát a Telegraph szerint, és egy német kisvárosban is megmetszették a parti fűzfákat, pontosan ugyanilyen okok miatt. Arról sajnos nem szól a fáma, hogy például Budapesten hol kéne a növényzetet ritkítani, de hogy Magyarország összes kirándulóhelyét felavatták a szerelmesek, abban biztosak vagyunk.

Rákapott

 “Télen focipálya közepén – így kezdődtek  Kata kalandjai a természetben még tinédzser korában. – Az első pasimmal egyszerűen nem volt hova mennünk és gyors megoldás kellett, mert időre haza kellett érnem – őszintén szólva: lefagyott a fenekem és kényelmetlen volt az egész, de akkor rájöttem, hogy nem is rossz a természet lágy ölén szexelni” – meséli a 28 éves Kata a Nők Lapja Cafénak, aki azóta minden pasiját elviszi kirándulni. “Én az erdőben szeretem, zúgnak a fák, csicseregnek a madarak – lebukni pedig eddig csak egyszer sikerült: az orfűi tó partján.” Kata és az akkori pasija csónakázni indultak a tavon, amikor a csónakból megláttak egy, a horgászok által kitaposott kis kikötőhelyet. “Gondoltam, ott beljebb tudunk majd menni, és elbújunk a bokrok között. Minden simán ment, épp egy klasszikus misszionárius pózt képzeljetek el, amikor biciklicsengőre eszmélek.” Katáék nem vették észre, hogy a rejtekhelyük valójában fél méterre van egy bicikliúttól, ahol éppen egy általános iskolai osztály tekert el. “Röhögve berohantunk a csónakba, én még a bugyimat is ott felejtettem, a gyerekek szerintem annyira nem akadtak ki, mint a tanárok” – teszi hozzá Kata.

Le akar bukni

Zsuzsa és István középkorú házaspár, akik azért imádnak kirándulni, mert az eldugott helyeken egymásnak esnek. “A legnagyobb sikerélmény nekem a Rám-szakadékban volt” – kezd bele István. “Egész nap kirándultunk, és mivel hétköznap volt, egy árva lélekkel nem találkoztunk – folytatja Zsuzsa a történetet. – Ahogy másztunk az ösvényen, egyszer csak megláttam egy kis beugrót, szinte hívogatott, mert gyönyörű avartakaróval volt borítva, nagyon romantikus volt.” A pár nem sokat teketóriázott, leheveredtek az őszi levelekre. “A gyerek miatt otthon nem szoktam hangoskodni, de akkor ott kivágtam a magas cét, csak úgy zengett az erdő” – meséli mosolyogva Zsuzsa. “Amikor végeztünk, hatalmas tapsvihart kaptunk – ugyanis egy fiatal baráti társaság fentről végignézte az eseményeket. Az extra poén, hogy nekünk fel kellett mászni a létrán – ugye ez a Rám-szakadékban  volt –, ami tetején várakozott a kis közönségünk. Annyi elismerő női pillantást még sose kaptam” – teszi hozzá büszkén István. “Azóta folyton le akar bukni, de azért a hetes buszon nem vagyok hajlandó” – zárja le a történetet a feleség.

Hegymászók előnyben

“Nekem egyszer volt egy hegymászó pasim, teljesen odáig voltam érte, hát persze, hogy simán benne voltam, hogy kötözzön egy fához” – meséli a 34 éves Petra. “Amikor elindultunk először kirándulni a Bakonyba, és láttam, hogy berakja a köteleit, nem gondoltam semmi különösre, azt hittem, tud ott egy falat, amin mászni akar.” Marcinak egész más tervei voltak. “Már órák óta gyalogoltunk, rég letértünk az ösvényről, amikor Marci elkapott hátulról, belecsókolt a nyakamba, annyira be volt indulva és remegett a hangja, hogy őszintén szólva azt hittem, megkéri a kezem.” De szó sem volt lánykérésről, csupán arról, hogy itt lenne az ideje használni a kötelet. “Korábban fel sem merült bennem, hogy engem bárki is megkötözzön, de olyan gyengéden csinálta az egészet, hogy a végén óriási élmény lett.” Azért annyit hozzátennénk, hogy csak olyannak engedjük, hogy fához kötözzön, akiben tökéletesen megbízunk.

Vízi balett

A klasszikus kérdést: hogy akkor most jó-e vízben szexelni vagy sem, most sem sikerült kideríteni. “Próbáltam a Balatont is, és a tengert, nekem tuti bejött mindkettő.” A műfaj nagy hívője, Erika szerint az a lényeg, hogy jó erős legyen a pasid, aki még akkor is meg tud tartani, ha egy áramlat megpróbálja kimosni a talpai alól a homokot. “Szerintem a vízben, meg egyáltalán a természetben való szex annak való, aki bírja, ha sáros vagy homokos lesz, és nem fél a csípésektől” – ezt már Kitti mondja, aki szerint a szex a természetben úgy baromság, ahogy van.

A tuti helyek

“Ha biztosra akartok menni, a legjobb helyek a vadászlesek – mondja a Nők Lapja Cafénak Tibi. – Jó a kilátás, látod, ha jönnek, de nem vesznek észre, és több pozíció is szóba jöhet” – okít bennünket a bevallása szerint már sokat tapasztalt Tibi. Hogy nektek ne kelljen sokat gondolkodni, ha helyzetbe kerültök, összegyűjtöttük a haladók tippjeit, mire érdemes figyelni, ha a szabad ég alatti légyottra vágytok. Általában az emberek hétvégén kirándulnak és nagyjából délután négy-öt órára kifáradnak. Ha nem az a cél, hogy rajtakapjanak, legjobb időpont az erdei szexre hétköznap vagy hétvégén estefelé. Aki igazán ügyes, előre felkészül: pokróccal, van, aki kötéllel, de aki nagyon gyors és spontán akar lenni, az szoknyában megy kirándulni. Szóval ha ezek után szoknyás kirándulóval találkoztok, tudjátok, miért van… Ha nem volt előre felkészülve az ember fia és lánya, akkor pokróc helyett – a szakértők szerint – megteszi egy szép, nagy kő, amelyikre a pasi kényelmesen le tud ülni, a többi már csak a résztvevőkön múlik. “Ha egyszer rákapsz, utána egész más szemmel nézed az erdőt” – mondja István, aki úgy kirándul a párjával, hogy közben kényelmes fatörzseket vagy titkos tisztásokat keres. “Ha állva csináljátok, csak egy jó tereptárgy kell, amibe lehet kapaszkodni” – mondja Zsuzsa. Mi meg csak reméljük, hogy nem merítik ki a természetrongálás fogalmát…

Erdő mellett de jó lakni

Persze a természetben szexelni elég rizikós – itt most nem a kiránduló óvodások felbukkanására gondolunk, hanem arra, ha mondjuk valaki allergiás a szömörcére vagy a hangyacsípésre, nagyon körültekintően válasszon helyszínt. “A fenyőerdő nem túl ideális, mert sötét is van, szúrnak a tüskék, és általában alig van aljnövényzet, szóval nagy az esélye, hogy meglátnak” – tanácsolja Zsuzsa. “Én egy cserháti faluban lakom, ott ha nem is népszokás, de teljesen normális és egyértelmű ez a »szex a természetben« dolog – magyarázza Enikő. – Ott ami a legveszélyesebb, azok a hegy oldalán a fák között őrült tempóban haladó crossbiciklisek – én tőlük félek, nem a darazsaktól.”

Hol a legjobb?

A nagy kérdés a végére: Mátra vagy a Balaton? Állva vagy ülve? Szerintetek hova menjen az, aki egy romantikus, természetközeli élményre vágyik a magyar lankák és legelők között? Várjuk a tuti tippeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top