Szex

Súlyos veszteséget okoz a munkahelyi pornó

A legtöbb pornóletöltés munkaidőben történik, a szórakozással töltött idő pedig súlyos anyagi veszteség a cégek számára.
fotó: yourtango.com
Fotó: yourtango.com

Egy friss kutatásból kiderül, hogy a legtöbb pornográf tartalmat (70%) reggel 9:00 és 17:00 között, vagyis munkaidőben töltik le – írja az amerikai női magazin, a Yourtango. Ami azonban ennél is meglepőbb, hogy a legtöbb munkahelyen nem tesznek ez ellen semmit, a többség inkább a közösségi oldalak letiltásával foglalkozik, semmint az olyan +18 karikás oldalak blokkolásával, mint a playboy.com vagy a pornhub.com.

A közösségi és pornóoldalakon túl a privát e-mail-boxot tíz emberből hét egészen biztosan megnyitja, 33 százalék naponta háromszor is ellenőrzi. De mindegy, hogy pornó, Facebook és privát levelezés, az internetes tartalmak privát célú böngészése a munkáltatóknak éves szinten több milliárd dollár bevételkiesést jelent, ami nagyjából 40 százalékos veszteséget jelent a termelésben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top