Szex

18+: Nézd, ilyen szép a puncid!

Bebizonyítják a nőknek, hogy a valóságban milyen szép a legintimebb pontjuk.

Hiába írunk 2017-et, hiába hirdetjük a természet alkotta test elfogadását, a punci mind a mai napig tabu, és maximum olyan szélsőséges felületeken találkozhatunk vele, mint a pornó. Nem mutatjuk meg, nem beszélünk róla, éppen ezért nem is kell azon csodálkozni, ha a nők nem szeretik, vagy azt se tudják, hogyan néz ki tulajdon intim zónájuk. (A Fstoppers site felmérése alapján a megkérdezettek 70 százaléka boldogtalan a puncijával, 50 százaléka pedig nem tudja, hogyan néz ki egy “normál” vulva).

18+: Nézd, ilyen szép a puncid!

A lohasztó statisztikák hatására Layla Martin szextanácsadó gondolt egyet, és egy olyan fotókampányba – Vaginas Are Beautiful – kezdett, ahol a nők jobban megismerhetik saját intimségüket. Akadt is jó pár jelentkező, aki megengedte, hogy befotózzák a punciját. A projekt elérte a célját, a fotók láttán a legtöbb nő pozitív élményekkel távozott: volt, aki elsírta magát, volt, aki beismerte: Nem is annyira csúnya! A képek nagy hatással voltak a vállalkozó szellemű alanyok partnereire is.

Nézd meg videón a fotózást!

via konbini 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top