Szex

8 dolog, amit a pasik szeretnének, hogy tudj a szexről

Ezt a 8 dolgot érdemes átgondolni mielőtt bárki elkönyvelné pasija kapcsolatát a szexhez.
8 dolog, amit a pasik szeretnének, hogy tudj a szexről

1. Szükségük van a dicséretre

A szexuális önbizalom része a visszajelzés, a bók, a dicséret – és erre nemcsak a nőknek van szükségük. A férfiak is igénylik a pozitív megerősítéseket a kinézetüket, hajukat, intim pillanatokban pedig a testüket, intim zónáikat illetően. 

2. Vágynak az intimitásra

Bár mindennél jobban vágynak rá, gyakran félnek tőle, mert a társadalmi elvárásoknak köszönhetően sokan kamaszkorban nem tanulják meg, hogy bátran elmerülhetnek a gyengédségben. Támogatni kell őket ebben. 

3. Vágynak a vad szexre

És vágynak rá, hogy a nő is örömét lelje abban, ha szabadjára engedik ösztöneiket. Nem uralkodni akarnak partnerük felett, sokkal inkább hódítani.

4. Nemcsak egy erogén zónájuk van

Bár a legérzékenyebb terület a lábuk között van, a férfiak testén megannyi további erogén zóna (például a nyak, a fül, a gerinc vonala, az arc, a gát) található, amelyek érintésére, stimulálására nagyon is vágynak. 

5. Szeretik a fantáziálást

A férfiak zöme szeretné megosztani a fantáziáját a társával, de sok esetben ezt – szégyenből vagy félelemből – nem meri megtenni. Fontos megtalálni a módját annak, hogy ezek a fantáziaképeket képes legyen kimondani. 

6. Szeretik, ha beszélsz közben

A férfiak füle is “erogén”, főleg, ami a szenvedélyes, domináns, vad szexbeszédet illeti. 

7. Szükségük van az őszinteségre

Pároknál gyakori probléma, hogy a szexuális együttlétek száma megritkul. Nincs ezzel semmi baj, ha mindketten arra törekednek, hogy ennek okát megtalálják. 

8. Mindent a szemnek

Szakemberek szerint minden embernek szüksége van úgynevezett “szeparált” szexuális életre, ami alatt azokat a külső szexuális ingereket értik, mint a pornó, az önkielégítés, amik egyáltalán nem a megcsalásról szólnak, de fontos szerepet kapnak a szexuális izgalom életben tartásában.

 via womensday

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top