Szex

Arcok az orgazmus pillanataiban – fotók

A fotók láttán az embernek megjön a kedve, hogy megnézze tulajdon arcát az extázis pillanataiban.

Tudjuk jól, a fotográfia egy pillanat megörökítéséről szól, a fotós pedig arra törekszik, hogy a megfelelő momentumban exponáljon. Alina Oswald az orgazmus pillanatait akarta a megfelelő időpillanatban elcsípni, akkor, amikor az extázis átveszi az irányítást a test felett, amiely önkívületi állapotban remeg bele a gyönyörbe. 

Megnézem
Összes kép (1)

“Érzékiség. Szépség. Gyöngédség. Ez jut eszembe, amikor a behunyt szemű fiút látom. A kép pedig egy egészen más értelmezést kap, ha tudjuk, hogy épp egy orgazmust él át – magyarázza a fotós, aki éveken át gondolkodott azon, hogy belevágjon-e a projektbe, mert nem hitte, hogy bárki is vállalná, hogy megmutatja legintimebb pillanatait. – Először a legjobb barátomat fotóztam, aztán magamat, majd elkezdtem egyre több embernek mesélni az ötletemről, és egyre többen mondtak igent. A modelleket az otthonukban kerestem fel, vittem magammal egy üveg bort, sokat beszélgettünk, hogy ellazuljunk. Aztán eljött az idő a kézimunkára. Sokszor végig bent maradtam, de volt, hogy csak az aktus végére jöttem vissza. Volt rá példa, hogy a párok egymást stimulálták, volt, hogy pornót vagy aktokat néztek.”

via juxtapoz 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top