Szex

18+: Orális Káma-szútra nők kényeztetésére

A Káma-szútra a szeretkezés megannyi pozícióját sorakoztatja fel, de kevés szó esik a különböző orális pozitúrákról. Pedig nem elhanyagolható ez a témakör sem! A különböző testhelyzetek eltérő izgalmakkal szolgálnak mind a nőknek, mind a férfiaknak. Ebben a részben kifejezetten a nők orális izgatására mutatunk be minél több pozíciót és a testhelyzetekből fakadó fantáziálásokat, érzelmeket, lehet, néhol kicsit szubjektív módon.

1. Misszionárius orál

Klasszikus póz. Kezdő párok és fiatalok kedvelt testhelyzete. A nő háton fekve kényelembe tudja helyezni magát. Lábait felhúzva enyhe terpeszbe kitárva. Ebben a helyzetben a férfi könnyen közel tud férni a csiklóhoz. A nagy szeméremajkak széthúzásával a női nemi szerv teljes egészében feltárul. A férfi ebben a helyzetben maga tudja szabályozni a nyalás tempóját, a nyelv játékát, a körkörös mozgásokat a csikló körül vagy a szeméremajkak belső falán. A nő itt passzív “szenvedő” alanya a gyönyörnek. A kezdeti nyalási rituálét tovább lehet fokozni, ha a férfi a kezét is beveti a játékba. Míg a nyelv és az ajkak a nyalás és a szívást váltakozva gyakorolják, a tapasztaltabb férfi még képes arra koncentrálni, hogy a kezét is használja. Fontos, hogy a férfi tudja, miképp kell a kezét használni. A nő G-pontja ugyanis a hüvelyében a hasfal felőli oldalon helyezkedik el. Ha a férfi orális izgatás közben felfelé álló tenyérrel a mutatóujját használva (esetleg a középső ujjával együtt) a hüvelyben hívogató mozdulatokat tesz, garantált a kirobbanó orgazmus. Mintha a csikló kívülről és belülről egyszerre lenne izgatva, így nincs hová bújnia a gyönyör elől.

2. Kutyapózorál

A kutyapóz szeretkezés közben leginkább a férfi vágyait és fantáziáját szolgálja ki. Ebben pózban a csikló és a G-pont nem nagyon kap ingerlést, hacsak a férfi rá nem jön, hogy van két keze, és azzal is játszhat, miközben a nőt döfködi hátulról. De térjünk át a kutyapóznyalásra. Sok nő ebben a testhelyzetben könnyedén jön zavarba, hiszen ezzel nemcsak a punciját tárja fel a férfi előtt, hanem a fenekét és annak bejáratát is. A hátulról történő nyalásnál a férfi orra sokszor útban van. Mármint csak a férfinak, a nőt kifejezetten izgathatja, hogy az orr ott motoszkál a nyelv közelében. Ebben a testhelyzetben a G-pont és a csikló egyszerre történő izgatása kissé nehézkes, így ez a testhelyzet azoknak a nőknek kedvez, akik a csiklón át történő orgazmust részesítik előnyben. Ilyen pozícióban már a nő is részese lehet a mozdulatoknak, közben a férfi kicsit pihenhet is. Ha a nő a feneke és a csípője mozdulatait összehangolja a nyalás tempójával, képes fokozni a gyönyört. Ha a férfi nyelve pedig fárad, elég csak nyújtva tartania és a nő könnyedén elmocorog rajta. Ha pedig a párok nyitottak az anális szexre, akkor ez a póz lehetőséget ad az ánusz kezdeti izgatására kézzel és nyelvvel egyaránt.

Még több póz az Inside of love blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top