Szex

Nők, akik sosem látták még a puncijukat

Ami a női nemi szervet illeti, sajnos sokan nem tudnak megbarátkozni vele, csúnyának, sőt undorítónak találják. De vannak olyanok is, akik még soha nem is látták. Egy videóban azonban most megnézik, mi rejlik a két combjuk között.

Amikor először zúzott át testemen a szexuális izgalom, tudtam, ez valami nagyon jó dolognak a kezdete. Aztán, amikor az első szex gigantikus besülésbe fulladt, teljesen letörtem: ez volna az orgazmus? Pfff! Nem jött be a dolog, egy időre jegeltem a dolgot. Aztán jött egy második kör, az se sikerült túl jól, de akkor már ideges lettem, mert a barátnők bombasztikus élményei mellé nem tudtak felsorakozni az enyémek. Elkezdtem hát idegből kísérletezni, hogyan tudom átélni én is a Nagy Érzést. Kikölcsönöztem a Szabó Ervin Könyvtár “szexrészlegéről” egy könyvet, aminek első lapján egy nő ült, tükörrel a kezében, mosolygósan – amint épp a puncijával ismerkedik. Így lett a szexuális életem egyik meghatározó kelléke a tükör.

Velem ellentétben rengeteg nő még soha nem látta a vagináját. Sokaknál a nagy pocak elfedi az intim zónát, de van olyan nő is, aki bevallja, az első fiú, akivel lefeküdt, az “undorító” jelzővel illette punciját; akad olyan is, aki attól fél, hogy intim szerve ronda. Ennek ellenére bevállalták, életükben először megnézik a vaginájukat, 1:33-tól láthatjátok az arckifejezéseiket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top