Szex

Én csak úgy tudok elmenni, ha közben a csiklómat dörzsölöm – kedvenc szexpózaikról vallanak a nők

Hiába létezik több száz szexpóz, mindenkinek van kedvence, amivel a legjobb megmászni a csúcsot. Öt nő meséli el, neki hogyan jó.

A kedvenc pózom: Mindketten állunk, a lábaimat a dereka köré csavarom, ő megmarkolja a fenekemet, és miközben belém hatol, megemel. Hogy miért szeretem? Önálló nőnek tartom magam, de időnként szükségem van arra, hogy a partnerem legyen a domináns. Ilyenkor övé a totális kontroll, nekem semmit nem kell tennem. Bár neki ez egy nagyon fárasztó póz, én mégis súlytalannak érzem magam. A póz még izgatóbb, ha be van olajozva a testem. – M. (26)

18+: Kedvenc szexpózaikról vallanak a nők

 

A kedvenc pózom: A hátamon fekszem, a lábaimat a pasim vállára teszem, ő pedig a felsőtestével rám nehezedik, és így mozog ki-be. Ebben a pózban nagyon mélyre tud hatolni, és sokkal intenzívebb orgazmust tudok átélni. – M. (28)

A kedvenc pózom: Az egyetlen póz, amiben mindig el tudok menni, az a misszionárius. Én a hátamon fekszem, ő pedig rám csúszik. Ami számomra ebben a legizgatóbb, hogy látom a pasim szemeit, bele tudok kapaszkodni a fenekébe, és olyan mélyre húzom magamba, amennyire csak lehet. Nem bírom megunni ezt a pózt. – A. (28)

A kedvenc pózom: Én az ágy előtt térdelek, ő pedig hátulról hatol belém. Imádom ezt a pózt, izgatónak érzem, ahogy a csípőm felfelé ágaskodik, a hasam pedig lelapul. Ebben a pózban sokféleképpen tud izgatni. Eléri a csiklómat, meg tudja markolni a melleimet, a hajamat. Ugye azt mondanom sem kell, hogy tűsarkúban, tangában és comfixben még vadabb ez a póz! – F. (26)

A kedvenc pózom: Én csak úgy tudok elmenni, ha közben a csiklómat is dörzsölöm, ezért nekem azok a szexpózok jönnek be, amikben ez sikerül. A kedvencem, amikor a fotel támlájára ülök, a pasim a combjaimat megtartja alulról, belém hatol, én hátra dőlök, és a csiklómat masszírozom. Imádom, ahogy a fejembe áramlik a vér, a szeméremdombom felfelé ágaskodik, a pasim pedig mélyen belém hatol. – B (30)

Neked melyik a kedvenced? Oszd meg velünk kommentben!

Még több szexpóz az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top