Szex

Mozgó autóban szexelnének a legtöbben

A legtöbben már csináltuk kocsiban. Na és, mi ebben az érdekes? Mondjuk az, hogy egy felmérésben a válaszadók a menet közbeni szexet jelölték meg kedvencükként.

Az emberek csaknem fele, 48 százaléka nyilatkozta egy amerikai felmérés során, hogy az autó a legizgalmasabb helyszín a szexuális együttlétre. Na jó, gondolhatják sokan, ott azért sokkal nagyobbak a kocsik. Ez így is van, de nem is ez az érdekes, hanem hogy mozgó (nem billegő) járműről van szó.

Az autópálya a legizgalmasabb szexhelyszín?A haladó járműben pajzánkodás veszélyes, és egyesek szerint a mozifilmek hatásának tudható be: amerikai rendezők előszeretettel alkalmazzák az autószexes jeleneteket, sőt vannak olyan említésre sem nagyon méltó alkotások, amelyeknek még a címére se emlékszünk, de a filmben látható szexjelenet abszolút bevésődött. Hogy csak egyet említsünk, ilyen például Charlie Sheen és Kristy Swanson akciója a The Chase-ben 1994-ből.

A szakértők ugyanakkor felhívják a vállalkozó kedvű autósok figyelmét arra, hogy menet közben szexelni gyakorlatilag lehetetlen, és az orális szex is nagyon rossz ötlet mozgó járműben. Sajnos, az autós szex minden formája okozott már súlyos baleseteket az utakon. Vagyis ha már nem bírjuk ki a hálószobáig, legalább húzódjunk félre! Az a megoldás talán kevésbé életveszélyes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top