Szex

Listába szedték a legtipikusabb pasihibákat

Téged mi idegesít jobban a pasidban? Ha szétdobálja a ruháit, vagy ha arra sem képes, hogy egy bögrét elöblítsen maga után?

Eddig is tudtuk, hogy tökéletes pasi nem létezik, mint ahogy tökéletes nő sem. Most azonban az is kiderült, hogy nem létezik olyan párkapcsolatban élő nő, aki maradéktalanul elégedett lenne a párjával – egy több ezer fő részvételével végzett felmérés során ugyanis ilyet nem találtak.

A számokat tekintve a legtöbb pasi ráadásul messze elmarad a tökéletestől: a felmérés eredményeit összesítve a kutatók megállapították, hogy a nők átlagosan 69 százalékban elégedettek a választottjukkal. A válaszok alapján összeállítottak egy húszas listát a legtöbbet kifogásolt dolgokból. A szakemberek hozzátették, a nők nagyon is tisztában vannak vele, mi az, amit egy férfitől elvárnak.  

“Nyugi, mindjárt rend is van!”

Míg vannak hibák, amelyeket simán elnézünk, sok olyan tipikusnak nevezhető viselkedés van, amelyet nehezen tolerálunk.  A nők egyharmadát például nem zavarja, hogy a férfi sportközvetítést néz, ha az figyel rá, amikor kell. Minden ötödik nő azonban úgy gondolja, hogy a partnere csak úgy tesz, mintha figyelne: valójában azonban egyik fülén be, a másikon meg ki, amit ilyenkor mondanak neki.

A nők egynegyede szerint megbocsátható, ha a pasi nem jó táncos, de az már nem, ha a háló padlójára hajítja a ruháit, mint ahogy az sem, ha horkol. Ami egyértelműen nem elfogadható: ha a férfiak nem pucolják ki maguk után a vécét, vagy ha használják a barátnőjük fogkeféjét. Az sem vet jó fényt a pasira, ha nincs jó viszonyban a nő családjával, ha elöl hagyja a körömcsipeszét, borostát növeszt, vagy ha nem tud kinőni az “anyuci kicsi fia” státuszból.

De akkor lássuk a listát, ez lett a top 20 pasihiba:

1. Nem jön ki a családommal
2. Használja a fogkefémet
3. Piszkosan hagyja a vécét
4. Nem bírja a barátnőimet
5. Nem jól bánik a gyerekekkel
6. Lusta
7. Szakállat növeszt
8. Elöl hagyja a körömcsipeszét
9. Úgy vezet, mint egy versenyző
10. Morcos
11. Anyuci kisfia
12. Nyitott ajtónál vécézik
13. Földre dobálja a szennyesét
14. Ápolatlan az arcszőrzete
15. Kritizálja a vezetésemet
16. Böfög és/vagy eresztget
17. Nem szereti a kutyákat
18. Nem segít a mosogatásban
19. Túl sok sportközvetítést néz
20. Nem segít a főzésben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top