Szex

5 tipp férfiaknak férfiaktól, hogy ne 2 percig tartson a légyott

A korai magömlés problémáján igyekeznek segíteni azok a tanácsok, amiket férfiak adnak férfitársaiknak. Itt jön az 5 befutó technika.

A felkészült férfi

Ha tudod, hogy az áhított személlyel biztosan összemaszatoljátok majd a lepedőt, ürítsd ki a tárat egy párszor még otthon, és máris jócskán elnyújtottad az aktus idejét. Ám ebben az esetben a megszakításos közösülést kerüld, mert a csőben maradhat egy töltény – és az bizony könnyen elsülhet!

Dupla gumi és az idő is megáll!

Ha dupla és ráadásként vastag óvszert húzunk a péniszre, nincs az a vizuális és fizikai gyönyör, amitől a kritikus 120 másodperc ne lenne kitolható a sokszorosára. És még a biztonság is megduplázódik ezzel a kis csellel.

Érzéstelenítő, az érzéketlen szerető

Ha megfújjuk az ipari fúrógépet ezzel a csodaszerrel, akkor később nyugodtan élvezhetjük partnerünk háláját a sorozatorgazmusa miatt. Ám ez nagy felelősség! Utólag óvatosan kell kibújnunk a felelősség alól, hogy mi miért nem követjük kedvesünket az orgazmus mezején. Nem könnyű feladat ez esetenként!

A mozigépésztrükk

Lelki szemeink előtt a kritikus ponthoz közelítve jelenítsünk meg elképesztően lohasztó képeket, és láss csodát, mintha a hegy lábától indulnánk neki újra a havasoknak.

A menekülő ember

Ahogyan férfiként minden hímnemű szereti az orális kényeztetést, úgy a hölgyek is nagyra tudják értékelni, ha leereszkedve nyelvünkkel illetjük életet adó kelyhüket. Ha jön a gyorsvonat, még időben szakítsuk meg az aktust, és alázatos szeretőként szálljunk alá a mélybe egy kis kényeztetésre. A nő a hörögve élvezés közben biztosan nem fog gyanút, hogy miért nem folytattuk kibiztosított fegyverünkkel az ostromot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top