Szex

Meztelenül mutatják meg magukat a londoni szexmunkások

Szexmunkásokról készítette különleges fotósorozatát az a művész, aki egy komplett színpadot álmodott a modellek köré.

A szexipar kapcsán sokunknak elsőre a kizsákmányolás és az alvilág sötétsége jut eszébe, ám Julia Fullerton-Batten fotós ennek a munkának egy másik árnyalatát mutatja meg, azt, amelyen a prostituáltak önszántukból választották ezt az utat. The Act sorozatának főszereplői ők, tizenöt örömlány, akik között van pornós, domina, eszkort és olyan is, aki webszexszel keresi a kenyerét. 

A fotós a közös munka során mélyebben is megismerhette a lányokat, lenyűgözte őt az az erő, őszinteség és önelfogadás, ahogyan élik az életüket. A sorozatban szándékosan színpadi beállításban fotózta meg őket, észrevette ugyanis, hogy valamennyiükre jellemző, hogy a reflektorfényen kívül is folyamatosan “szerepelnek” és “játszanak” a testükkel – mintha megállás nélkül színpadon lennének. Valamennyien büszkék a testükre, élvezik, hogy szépek, és csak keveset gondolnak arra, hogy mit hoz a jövő. 

Megnézem
Összes kép (1)

 A többi képért kattints át a fotós oldalára

via designtaxi 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top