Szex

Nincs modelltested? Örülj neki!

Újabb erős képekkel jelentkezett az a fotós, aki megmutatja, mennyire természetellenes lenne, ha minden nő pont úgy nézne ki, mint egy próbababa.

A fiatalságom jelentős része azzal telt, hogy elégedetlen voltam azzal a testtel, amit a jóisten rám szabott. Utáltam és sanyargattam azért, mert nem volt elég feszes, szálkás és vékony. Aztán betöltöttem a harmincat, és mintha fejbe kólintottak volna fentről, és megértettem, mennyire buta dolog azokra a méretekre vágyni, amiket a divatipar bolond messiásai tökéletesnek kiáltanak ki. Ez jutott eszembe, amikor Julia Busato kanadai fotós legújabb képeit megláttam. 

Busatóról tavaly hallhattunk először, amikor a Facebook letiltotta Mannequin Series sorozatát, amelyben a hétköznapok női anyaszült meztelenül, egy próbababa társaságában üzenték a világnak, hogy teljesen oké, ha nincs modelltestünk, hiszen a szépség számokkal nem leírható jelenség. A 46 éves fotós képeit a közösségi oldal letiltotta, a látogatók közül ugyanis sokan jelentették az oldalt. A fotós azonban nem hagyta magát, sorozata újra elérhető, ráadásul újabb erős képek is felkerültek a többi közé. 

Megnézem
Összes kép (1)

via facebook 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top