Szex

18+: Saját punciját fotózza ez a nő

Provokatív képeivel azt szeretné elérni a fotós, hogy gondoljuk át újra, milyen a hús-vér, szexuálisan felfűtött nő – és milyen az a kép, amit a média láttat.

Az 1971-es születésű Hester Scheurwater már akkor magát fotózta, amikor a digitális technika, az internet gyerekcipőben járt, a szelfi műfaját pedig nem ismerte a világ. Jól ismert önaktjain keresztül tükröt tart: megmutatja a nők a szexuális eltárgyiasítását a médiában. Képei szántszándékkal sokkolóak, arra kényszerítenek, hogy a témáról beszéljünk, gondolkodjunk.

“Munkám a fejemben zajló történések és a viselkedésem közötti feszültségről szól, az intim és a nyilvános tér találkozásáról – vallja a fotós. – Ezek azok a képek, amelyekkel a média operál akkor, amikor a nőt különféle felületeken – reklámokban, filmekben, videókban – bemutatja. Hamis kép ez. Aktjaimban én azt akarom visszaadni, hogyan mutat ezekben a pózokban a nő, ha tulajdon csillapíthatatlan szexualitása fűti – ez pedig köszönő viszonyban sincs azzal, amit a média mutat nekünk. 

Megnézem
Összes kép (1)

Még több képet a fotós Facebook-oldalán találsz!

via kroutchev 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top