Szex

Erotikus filmek hosszú téli estékre

Hosszú téli esték, romantika, gyertyafény, meghittség erotikával fűszerezve. Jól hangzik? Akkor most ehhez ajánljunk megunhatatlan filmklasszikusokat. Összebújás, vágy, érzékiség. Ugye kedvet kaptatok...

Finoman és érzékien filmezett erotikát ajánlunk, melyet pároddal kettesben nézhettek, aztán pedig… a többi rátok bízzunk. Olyan klasszikus erotikus filmeket gyűjtöttünk egybe, melyek megunhatatlanok, és amelyeket mindenkinek látnia kell legalább egyszer.

1. Erotikus film – Emmanuelle

A Bankokban forgatott francia történetben a gyönyörű modellt, Emmanuelle-t nála jóval idősebb férje vezeti be az érzékiség rejtelmeibe. A házaspár ugyanakkor csöppet sem zárkózik el a házasságon kívüli szerelmi kapcsolatoktól…

A klasszikus erotikus történetből számos folytatás készült. Nem lepődünk, meg, ha a szexfilmek láttán azonnal egymásnak esnétek.

2. Erotikus film – Lady Chatterley szeretője

Egy másik klasszikus regény filmadaptációja ez a történet. A finom és előkelő Constance férje súlyos sérülésekkel tér haza az első világháborúból, aki ezt követően a lady ápolására szorul. Hamarosan ápolónő érkezik a házhoz, így Constance egyre több időt tölthet a vonzó Oliver társaságában. Az érzéki erotika újabb gyöngyszeme.

Sylvia Kristel az erotikus filmek királynője

A három erotikus film főszereplőnője, a mindössze hatvan évesen, 2012-ben elhunyt gyönyörű holland színésznő, Sylvia Kristel. És ő az, aki nemcsak a szépségével, hanem kivételes intelligenciájával is hódított. Színészi tehetségét sokan megkérdőjelezik, ennek ellenére kitörölhetetlenül beírta magát a filmtörténelembe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top