Szex

Egészséges a reggeli szex

A legtöbb embernek a reggel egyenlő a rohanással. A reggeli szex azonban elegendő ok lehet arra, hogy egy kicsit korábban keljünk, és ne kapkodva indítsuk a napot. Van négy tippünk, hogyan és miért érdemes reggelente összebújni.

Így indítsd a reggeledet!Jót tesz az egészségnek!

Szexszel kezdeni a reggelt nemcsak azért jó, mert garantáltan feldob egész napra, de az egészségedet is megóvja. Kutatók kimutatták, hogy a szextől felszökő immunglobulinszint segít elpusztítani egyes baktériumokat és vírusokat még azelőtt, hogy megbetegítenének.

Kellemes bemelegítés

Mármint a napodhoz, úgyhogy jobb, ha nem most tesztelitek a legizgalmasabb és egyben legakrobatikusabb pózokat. Senki nem pontoz titeket, válasszatok olyan pózt, amiben a legkönnyebben kényeztethetitek egymást, és a legközelebb kerülhettek a másikhoz. Garantáltan jól fog indulni a napotok, és megússzátok sérülések nélkül.

Az, aki szép…

…az reggel is szép. Charlie szerint így van, és néhány szakértő szerint szintén. Reggel a tested teljesen fel van töltődve, ráadásul mentes, szó szerint, mindentől. Még nem ettél, így a hasad laposabb. Nem járkáltál egész nap a városban, így a bőröd üde, puha és friss, a reggeli illatod ráadásul lehengerlő hatással lehet életed párjára. Nem véletlen, hogy a fehérneműmodellek többségét is reggel fotózzák. Igen, egyetértünk, egyes reggeleken durva élmény szembesülni a tükörképünkkel, de ha összebújásról van szó, ez ne legyen akadály.

Oxitocinkoktél reggelire

Talán ijesztően hangzik, de szó sincs fecskendőről vagy bármilyen gyógyszeres beavatkozásról. Orgazmus közben, de már a szeretkezés elején is a szervezeted oxitocinszintje az egekbe szökik. Ez a hormon váltja ki azt az érzést, hogy legszívesebben egész nap a pároddal lennél, sőt mi több, ki sem kelnétek az ágyból. Egy nagy adag oxitocin reggelire, hangozzon bármilyen bizarrul is, garantáltan bearanyozhatja mindkettőtök napját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top