Szex

A nőgyógyászok őrjöngenek: hatalmas ostobaság csillámport tenni a vaginába

Beszélnünk kell egy komoly dologról, a vaginacsillámporozásról. Terjed ugyanis egy új, ijesztő őrület, amely során a lányok csillámporral és cukorral megtöltött kapszulát helyeznek fel maguknak, hogy kicsit színesítsék a partnerükkel az együttlétet. Csak hát a nőgyógyászok szerint ennél rosszabbat nem is művelhetnének a vaginájukkal.

Csillámpóninak, unikornisnak, hableánynak és tündérnek képzeli magát egyre több fiatal Angliában, ahol elkezdett terjedni a csillámokat szóró vagina őrülete. “Hála” a Pretty Woman Inc. nevű cégnek, amely piacra dobta a csillámport és édes ízt tartalmazó kapszuláját, amit aztán a fiatal lányok szex közben hasznosítani tudnak. 

via GIPHY

A Szenvedélyporra keresztelt találmányból már ki is fogyott az első készlet, pedig a nőgyógyászok szerint nagyon ártalmas lehet szivárvánnyal megtölteni a nők nemi szervét. A kapszulában levő összetevők, a keményítő és a zselatin megváltoztatják ugyanis a vagina pH-értékét, ezzel pedig – a cukortartalmukkal együtt – a gombás fertőzések megfelelő táptalajává változtatják a vagina belső falát. A candidán kívül a cukor és a csillámok egyéb kellemetlenségeket is okozhatnak, például felsérthetik a hámréteget, s ennek következtében éppen hogy nem lesz jobb élmény a szex. 

A nőgyógyászok arra is felhívják a figyelmet, hogy az említett összetevők a méhben is hasonló fertőzéseket és gyulladásokat okozhatnak – írja az Independent.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top