Szex

18+: Ilyen A szürke ötven árnyalata a valóságban

Legkésőbb a címben szereplő film után ma már mindenki tudja, mi az a BDSM. Egy fotós pedig megmutatja, milyen az a mozivászon kívül.

Kötél, ragasztó, láncok, tűk: Ian Reid fotós abba a vad szexuális műfajba visz, ahol a gyönyör forrása a határok feszegetése, a fájdalom, az alávetettség és a kiszolgáltatottság.

A fiatal fotós Brooklynban nőtt fel, karrierjét gördeszkával és a videózással indította, csak később fedezte fel magának a fényképezőgépet. A fotózás műfaja annyira elbűvölte, hogy előbb Szíriába utazott, hogy a menekültek sorsát dokumentálja, később pedig Ukrajna felé vette az irányt, hogy megnézze, mi maradt Csernobilból. A BDSM műfajához szomszédján keresztül vezette az út, ő volt az első fetisiszta, akit lencsevégre kapott. Ekkor kezdett el vonzódni ahhoz a szubkultúrához, amiről korábban semmit sem tudott.

Nagyon hamar megismerte New York BDSM underground világát, megtanulta a műfaj minden apró részletét, dokumentarista-művészi képeivel pedig meg is mutatja azt.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Még több BDSM az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top