Szex

Meztelenül mutatják meg magukat a testüket gyűlölő emberek

Másoknak adnak erőt azzal, hogy megmutatják, milyen a természetes test.
Meztelenül mutatják meg magukat a testüket gyűlölő emberek

 Az aktfotókért kattints a fotós oldalára! 

Egy olyan világban, amelynek főszereplője a fiatal, vékony, tökéletes test, nagyon nehéz elfogadni, hálával, szeretettel és gondoskodással viszonyulni tulajdon “hétköznapi” testünkhöz. Sokan nemhogy ezt nem tudják megtenni, de gyűlölik és sanyargatják testüket azért, mert nem olyan, amilyennek lennie kellene. 

Erre a problémára irányítja a figyelmet az amerikai fotós, Anastasia Kuba, akinek csupa olyan ember állt modellt meztelenül, akiknek komoly problémát okoz vagy okozott, hogy elfogadják tulajdon testüket. A szereplők nemcsak testüket mutatják meg a sorozatban, de saját történetüket is elmesélik. 

“Nem tudtam dönteni: részt vegyek ebben a projektben vagy sem? – írja az egyik résztvevő. – Imádom Anastasia munkáit, minden fotóját, szeretem a képekhez tartozó őszinte történeteket, részt is akartam venni, de rettenetesen féltem. Féltem a bírálattól és attól, hogy kinevetnek. Aztán San Franciscóban a Victorian Houses touron bementem abba a házba, ahol Janis Joplin lakott egy ideig. A falon kint volt egy meztelen kép róla. Amikor megláttam, arra gondoltam, hogy semmi értelme nincs annak, ha úgy élsz, hogy közben félsz. Képzeld el, hogy halott vagy – félelmek, hazugságok, megbánások nélkül. Nos, itt vagyok most. Ez az én utam ahhoz, hogy megmutassam, bízom az emberekben. Én így nyílok meg. Senki nem bánthat. Csak egy fénysugár vagyok. Úgy érzem magam, mintha 17 lennék. Helló, világ!”

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top