Szex

18+: Kéjenc fotósok, amatőr aktok, átvert nők

Egy sikeres modellkarrier reményében sokan sok mindenre hajlandók: például anyaszült meztelenül pózolni egy vadidegen fotós előtt. Ezt használták ki azok a férfiak, akik nőket vertek át azért, hogy meztelen testeket láthassanak.

Chris Verene fotós még az 1990-es években csatlakozott ahhoz a fotós klubhoz, ahol a férfiak előszeretettel vettek rá nőket arra, hogy meztelenül pózoljanak. Azt azonban nem tudták, hogy a fotósok zöme amatőr, a beígért modellkarrier és szerződés pedig csak kamu azért, hogy a lányok ledobják a textilt.

Megnézem
Összes kép (1)

Az ilyen klubok már a 40-es évektől léteztek, a fotósok újsághirdetésekben toborozták a nőket annak reményében, hogy lesznek majd páran, akik bedőlnek. Persze mindig akadtak olyanok, akik elhitték, a fotózás egy ugródeszka a divatiparba, és rövid rábeszélés után simán belementek, hogy meztelenül mutassák magukat. Ezeket a fotózásokat örökítette meg Verene, hogy megmutassa, milyen hatással van a fényképezőgép.

via feature shot

Aktfotók az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top