18+: Mindenét megmutatja az 56 éves tetovált nő

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Fenékig érő ősz haj, vonzó tekintet, tetovált test és 56 év: a Tumblr egyik legismertebb alakja bár minden képkockán provokál, mégis megmutatja, hogy az ötödik x-en túl is mennyire elképesztően szép tud lenni a nő.
2017. 03. 18. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Juliát csak Burning Lotusként ismeri a Tumblr-közösség, ahol teste minden egyes szegletét megmutatta már. Punciját, fenekét, mellét, aktusait mind láthattuk, ám az emberek döbbenetét mégsem ezzel, hanem érett szépségével váltja ki. 

A texasi származású nő 50 volt, amikor a DeviantArt oldalán elkezdett merész képeket posztolni magáról. Tettét egy családi tragédiával magyarázza, amit nem akar megosztani a világgal. „Kezdetben csak vakmerőségből tettem, aztán legközelebb már azért, hogy érezzem, élek” – magyarázza az 56 éves modell, akinek követőtábora ma már százezres nagyságú. 

  „Én úgy tekintek az emberi testre, mint egy fantasztikus masinára, aminek rengeteg alkatrésze van, a társadalom pedig bélyeget nyom rád, és megmondja, mi elfogadható és mi nem. Én teljesen süket vagyok minderre” – magyarázza.  

  via culturainquieta

  Címkék: tetoválás aktfotó
  Olvass tovább

  Hozzászólások  ( 0 )
  blog comments powered by Disqus