Szex

4 eset, amikor a férfi nem vágyik a szexre

Nem kétséges, hogy a teremtés koronái rajonganak a szexért. Nézzük, melyek azok az alkalmak, amikor viszont inkább elsunnyognák, ha van rá mód.

4 eset, amikor a férfi nem vágyik a szexreHa focimeccs van: Szerencsések azok a nők, akiknek sikerül kifogniuk egy focigyűlölő pasit. Boldogan élhetnek, míg nem halnak. A többségünk pasija viszont imádja a focit. Mégpedig a szexnél is jobban. Ha meccs van, nem érdemes próbálkozni sem.

• Ha nagy küzdelem vár rá másnap: Ez nem csak akkor igaz, ha a pasink profi bokszoló, bár akkor tilos is a szex a meccsek előtt. Bármely normális férfi stresszben van, ha ellenséggel kell konfrontálódnia, és márpedig ha stresszben van, akkor annyira azért nincs kedve a szexhez. Olyankor nekünk sincs, nem igaz?

• Ha a közelben tartózkodnak a szülők: A szülők jelenléte ideiglenes impotenciához vezethet. Pláne, ha a nő szüleiről van szó, hiszen melyik pasi ne érezne tisztelettel vegyes félelmet a nőjének az apjával szemben?

• Ha zavaró háziállat van a szobában: A macskák megkarmolhatják, a kutyák pedig megnyalhatják. Tőlünk ezeket elfogadja, de a háziállat ilyen irányú viselkedése a férfiakat még nálunk is jobban megrázza.

4 eset, amikor a férfi nem vágyik a szexre
11 dolog, amitől megjön a kedvünk a szexhez

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top