Szex

Csak szex és más? Hogyan működik a Tinder?

A legrapidabb (szex)partnerkereső alkalmazás a mobilodon, ami igazán felpörgeti az életedet és napjaidat. Feltéve persze, ha letöltöd az okostelefonodra, és unalmas perceidben kilistázod a körülötted csellengő szingli pasikat, vagy csajokat. Többen vannak, mint gondolnád! De hogyan is működik a Tinder?

A Tinder már egy jó ideje lázban tartja a világot, de még nem késő becsatlakozni, ha úgy érzed egy nagyon izgalmas és felpörgetett társkeresőhöz szeretnél csatlakozni. Sokan olyanok is telepítik az okoskészülékeikre, akik nem csak szexpartnert keresnek. És van is már rá példa, hogy akár tartós kapcsolat is kialakult egy-egy gyorsan megtalált és lebeszélt randiból.

Hogyan is működik a Tinder?

A Tinder alkalmazás telepítése nem vesz sok időt igénybe: az okostelefonra telepíted az appot , majd ezt követően pár lépésben már regisztráltad is magad, méghozzá a Facebook profil segítségével. Az aktuális GPS-koordináták segítségével már nézegetheted is, a Tinderen, közeledben lévő, elérhető pasikat, vagy csajokat. A feldobott Tinder-profilképek alapján aztán eldöntheted, hogy tetszik-e az illető. Ha bejött, akkor lájkold egy jobbra húzással, ha nem, akkor dobd ki balra. Persze ha szeretnél alaposabb lenni, mielőtt döntesz érdemes, megnézni a feltöltött többi fotót is és elolvasni a max. 500 karakteres “magamról” részt, ha van ilyen.
Abban az esetben ha egy olyan fotóját húzod jobbra, aki korábban már szintén pozitívan nyilatkozott rólad a Tinderen, lehetőség van egy jó kis csetelésre, amit aztán bármi követhet.

Csak szex és más? Hogyan működik a Tinder?

Lesz Tinder-szex?

Akárhogy is csűrjük-csavarjuk, a Tinder a szexpartnert keresőknek kedvez elsősorban, hiszen itt nem térképezi fel senki a csodálatos belső értékeinket első körben. Itt a regisztráltak 99%-a egyetlen profilkép alapján dönti el, hogy kukába kerülünk-e vagy a chat-ablakba. Be lehet persze állítani, hogy milyen korú, nemű és érdeklődési körű embereket ajánljon fel a Tinder alkalmazás, mint lehetséges partnert. És persze lényeges megadni a lokációt, hogy mekkora sugarú körben szeretnénk szemezgetni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top